Familie Koopzondag Halloween

Ieeeeh, we gaan weer griezelen in het centrum van Borne! Op zondag 30 oktober kan je in Borne weer genieten van een Halloween Koopzondag. Leuk voor de hele familie!

De engste koopzondag van Borne!

Durf jij te komen op zondag 30 oktober? In het centrum van Borne is het namelijk weer griezelen geblazen tijdens Halloween! Probeer je tijdens het shoppen een weg te banen door het enge straattheater, breng bij stalen zenuwen een bezoek aan het spookhuis (leeftijd 10+!) of kom spelletjes spelen & knutselen in de grote grijze kerk op het Dorsetplein.

In het centrum staan er op 8 verschillende plekken reusachtige enge eyecathers. Brrrr durf jij dichtbij te komen voor een foto? En pas op als je je omdraait want voor je het weet staat de Big Spider (bekend van vorig jaar) achter je! Terwijl je geniet van een gratis suikerspin kan je kijken naar de spannende danspasjes van Danceworkx. In de mega opblaaskerk op het Dorsetplein kan je o.a. spookjes knutselen, pompoenen snijden, je laten schminken maar bijvoorbeeld ook ringwerpen met heksenhoeden! En met al dat enge straattheater in de rest van het dorp, hebben wij maar één vraag.... durf jij te komen?

En de winkels in Borne zijn tijdens deze spannende koopzondag uiteraard geopend!

Praktische informatie

  • De plattegrond van de festiviteiten tijdens Halloween Koopzondag is in de week voorafgaand aan het evenement in diverse winkels te verkrijgen.
  • Van 12:00 tot 17:00 uur.
  • I.v.m. met drukte verwijzen we graag naar de parkeermogelijkheden!

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Tip je vrienden

facebook twitter