Bökkers - Nachtbrakers

Bökkers is terug met de gloednieuwe voorstelling: NACHTBRAKERS!  Hendrik-Jan Bökkers; Doordeweeks is hij een brave huisvader die klaarstaat voor zijn vrouw en zijn vier kinderen, maar zodra in de weekenden zijn tuinhekje achter hem in het slot valt ontpopt hij zich tot de frontman van een dampende Rock ’n Roll…

Bökkers is terug met de gloednieuwe voorstelling: NACHTBRAKERS! 

Hendrik-Jan Bökkers; Doordeweeks is hij een brave huisvader die klaarstaat voor zijn vrouw en zijn vier kinderen, maar zodra in de weekenden zijn tuinhekje achter hem in het slot valt ontpopt hij zich tot de frontman van een dampende Rock ’n Roll band. Een combinatie die met vlagen uitdagend, pittig, soms ietwat onhandig, maar vooral machtig mooi is.  

Nachtelijke optredens waarbij het bier rijkelijk vloeit en het testosteron tegen het plafond knapt, de bandbus die bij het krieken van de dag de oprit opdraait en het gezin dat tegelijkertijd ontwaakt en zich opmaakt voor een nieuwe dag: een waar dubbelleven, waarbij de rol van Rock ’n Roller naadloos overgaat in die van familieman! 

Anekdotes

Aan de hand van liedjes, verhalen en anekdotes neemt Hendrik Jan de bezoeker mee in zijn leven, waarbij zelden iets volgens het voorbedachte plan verloopt en hoe hij de balans weet te bewaren in deze soms penibele maar doorgaans vooral vrolijke chaos: NACHTBRAKERS! 

  • Deze voorstelling is een samenwerking tussen Kulturhus Borne en Schouwburg Hengelo. De locatie voor deze voorstelling is Schouwburg Hengelo – Middenzaal. Tickets zijn te bestellen via Schouwburg Hengelo 
  • Entree: 29,25
  • Tijd: 20.00 uur
Of bekijk de website www.kulturhusborne.nl/programmadetails/bokkers-nachtbrakers/

Wanneer

Prijzen

  • € 29,25 Entreeprijs

Locatie

Kulturhus de Bijenkorf

Adres
Marktstraat 23, 7622 CP Borne
Telefoon
074-2657200
E-mail
Website
www.kulturhusborne.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter