Lunchconcert in de Oude Kerk

In de zomer kan je in Borne weer genieten van lunchconcerten in de Oude Kerk. in de maand augustus schuif je elke woensdagmiddag aan voor een muzikaal intermezzo midden op de dag.

Ben je als inwoner, bezoeker of toerist van Borne nog op zoek naar een leuke activititeit? En ben je nieuwsgierig naar hoe de Oude Kerk er van binnenuit ziet? Schuif dan aan bij één of meerdere van de (gratis) lunchconcerten in de Oude Kerk. In totaal kun je in de maand augustus 5 lunchconceerten bijwonen. Uiteenlopende musici treden op in deze fraaie middeleeuwse kerk en zullen een gevarieerd programma ten gehore brengen.

Op 23 augustus is het de beurt aan Valeria Boermistrova (mezzo) en Henk Linker (orgel). De in Moskou geboren mezzo Valeria Boermistrova geeft op 23 augustus acte de présence, daarbij begeleid door eega Henk Linker, organist van de St-Georgebasiliek in Almelo.

Praktische informatie

Het concert duurt een half uur, begint om 12:30 uur en wordt aangeboden door de Protestantse gemeente te Borne. De toegang is vrij. Er is een collecte aan de uitgang.

Of bekijk de website pgborne.nl/2023/lunchconcerten-in-de-oude-kerk/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Oude Kerk

Adres
Oude Kerkstraat 2, 7622ek Borne
Telefoon
074-2665687
E-mail
Website
www.pgborne.nl

Tip je vrienden

facebook twitter