Monumentenrun & fietstocht met Borns Blauw tintje

In 2023 zal tijdens de Open Monumentendag opnieuw de mogelijkheid bestaan om mee te doen met de enige echte Monumentenrun! En om aan te sluiten bij het culturele project Borns Blauw, heeft de monumentenrun een blauw tintje.

De monumentenrun is een samenwerking tussen heemkundevereniging en fit met Passie.

Net als vorig jaar is er weer een hardlooprun, fietsttocht en een wandelroute. De hardloop- en fietsroute is vrijwel gelijk met een afstand van ca. 11 km. De tocht gaat ook deze keer weer richting Azelo en gaat langs diverse monumenten en oude boerenerven, waar iemand die er woont of werkt iets verteld over het gebouw. Je hoort dan de mooiste verhalen en anekdotes, die je nooit meer vergeet.

Om 10.00 uur vertrekt de eerste groep hardlopers van 10 a 15 deelnemers vanaf het Kulturhus Borne, Marktstraat 23 te Borne. Vervolgens start elk kwartier een andere groep hardlopers. De eerste groep fietsers vertrekt om ca. 10.15 uur. Zowel de hardloopgroepen als de fietsgroepen worden begeleid door gidsen die de route al verkend hebben.

De kosten voor deelname aan deze Monumentenrun en - fietstocht bedragen € 10,-. Dit is inclusief een kopje koffie/tthee na afloop van de tocht. Als je hier belangstelling voor hebt, meldt je dan aan bij Henk Passies. Bel 06-8396 5445 of mail naar info@fitmetpassie.nl. Je krijgt dan nadere info met de juiste starttijden.

Dit jaar krijgen de deelnemers een blauwe zonneklep in verband met het culturele project Borns Blauw!

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Deelnameprijs

Inclusief consumptie & boeiende verhalen.

Locatie

Kulturhus de Bijenkorf

Adres
Marktstraat 23, 7622 CP Borne
Telefoon
074-2657200
E-mail
Website
www.kulturhusborne.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter