Lifestyle Event (koopzondag Borne)

Eind september is het eindelijk weer tijd voor het Lifestyle Event! Op deze zondag eind september showen de winkels uit Borne al hun moois op de catwalk en is er op deze extra aangeklede koopzondag vanalles te doen.

Met een mega lange catwalk door het centrum (400 meter blauwe loper!) en leuke shows doe je deze zondagmiddag lekker veel inspiratie op. Of het nou voor je nieuwe garderobe is, voor mooie spullen in huis of tuin: je kijkt je ogen uit. Met gezellige kidsactiviteiten, een DJ en een foodplein belooft het een gezellige middag te worden in het bruisende centrum van Borne.

Tijden shows

  • 13:00 uur
  • 14:30 uur
  • 16:00 uur

Begin zondag 24 september de dag goed met koffie & taart onder het genot van kaffee kantate van J.S. Bach. BWV 211, salonmuziek uit de jaren rond 1900! Bachbeweging Twente & Salonorkest Belle Epoque verzorgen de muzikale invulling van deze ochtend. Schuif dus even aan op het Dorsetplein tussen 11:00 tot 12:30 en waan je voor heel even in het 'Wiener Melange Café'! De sfeer zal je doen denken aan de Weense koffiehuizen.

Praktische informatie

I.v.m. met de te verwachten drukte verwijzen we graag naar de parkeermogelijkheden!

Ontdek ons mooie dorp >

Wanneer

  • -

Locatie

Tip je vrienden

facebook twitter