Koningsdag 2024 in Borne

Het Oranjecomité Borne doet al ruim 80 jaar haar uiterste best om van Koningsdag – en eerder natuurlijk Koninginnedag – een feest te maken voor heel Borne. Bekijk hier het programma!

Kingsnight vier je natuurlijk ook in Borne, vanaf 26 april 20:00 uur!

06:00 | Rommelmarkt

Op de aangegeven plaatsen in het Dorp

De Rommelmarkt tijdens Koningsdag in Borne is nog steeds een traditionele ‘kleedjesmarkt’. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Als Bornse (!) particulier ben je van harte welkom, voor professionele handel is geen plek. Vanaf 06u00 's ochtends tot ongeveer 15u30 ‘s middags kan er gehandeld worden. Na afloop moeten de niet verkochte spullen weer meegenomen worden naar huis, het volgende jaar is er namelijk weer een kans ! Een plekje reserveren is helaas niet mogelijk.

10:00 - Kinderplein | Rheineplein

Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen deze Koningsdag in borne! Bij het Springkussenfestival op het Rheineplein kunnen ze lekker hun gang gaan. Peuters hebben een speciaal afgezette zone waar ze rustig kunnen spelen met mega legoblokken. Ouders zijn wel welkom om mee te helpen bouwen! Verder staan er voor de andere leeftijden verschillende springkussens en voor de echte fanatiekelingen staat er ook een mega stormbaan. Op de deuntjes van DJ Jester kunnen ze mooi een dansje wagen en ouders genieten hier van een lekker drankje aan de bar. Sluit aan bij Clown Funny voor een gaaf ballonfiguur of wat dacht je van een vette glittertatoeage? Voor de creatievelingen staan er knutseltafels klaar met diverse thema's zoals natuur en duurzaamheid. Leuk!

10:00 | Sportplein | Nieuwe Markt - Plein Lidl

Kom gezellig sporten op het sportplein tussen 10:00 en 15:00 uur. Diverse sportverenigingen laten zich hier van hun beste kant zien en vaak kan je zelf ook actief meedoen! Maak een dansje op de virtuele dansmatten en verdien je eigen smoothie door hard te fietsen. Hoe? Dat ontdek je op het sportplein!

10:30 | Feestelijke Aubade in het Stefanshof

Bij het Stefanshof ontvangt Oranje Comité Borne aalle nieuwe en (oud) gedecoeerden onder het genot van een hapje en een drankje! Met een muzikale omlijsting belooft het weer een gezellig feestje te worden.

12:00 - 18:30 | Bornsch onderonsje op het Dorsetplein

Vanaf 12:00 gaan we los met ons Bornsch Onderonsje met onder andere optredens van Danceworkx, Justin Tonnema en boer Bennie. Ook DJ Special T is erbij om de middag helemaal af te maken. Kom proosten op de koning met een lekker drankje of een oranjebittertje!

Of bekijk de website www.oranjecomiteborne.nl/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Tip je vrienden

facebook twitter