Robin Hood en de roerige reünie

Stap binnen in de wereld van Robin Hood, waar de bossen ruisen van geheime samenzweringen, waar helden schuilen in de schaduw en waar rechtvaardigheid en de liefde overwinnen! Het Robin Hood Belevingstheater opent op 9, 11 en 12 mei 2024 zijn poorten om jou mee te nemen op een prachtig avontuur!

Het verhaal van Robin Hood

Zeven jaar na de spannende gebeurtenissen in Sherwood Forest is de rust teruggekeerd in Edwinstowe. Robin Hood woont samen met Lady Marian en hun 3 kinderen in een kasteel in de buurt van Nottingham en elk jaar, tijdens de jaarmarkt, bezoeken ze het dorp en hun vrienden, de vogelvrijen. Deze zijn, net als Robin Hood, niet meer zulke vrije vogels. Allen zijn gesetteld met vrouwen en kinderen en hebben de nodige uitdagingen.

Ook voor de Sheriff van Nottingham is er veel veranderd. Na de dood van Richard Leeuwenhart werd Prins John koning en heeft hij de Sheriff nog 1 kans gegeven. Hij maakte van hem de Graaf van East Midlands, het gebied waar Nottingham en Sherwood in liggen. Hij pakt deze kans met beide handen aan maar heeft moeite om het gebied (en vooral dat enige weerbarstige dorp) onder controle te houden. Ook is hij nog steeds op zoek naar een geschikte huwelijkskandidaat, liefst van adel met veel geld. Wanneer een aantal Franse edele dames een bezoek brengen aan de jaarmarkt in Sherwood Forest, brengt dat de nodige reuring met zich mee..

Het programma van Robin Hood in Hertme

  • 13.30 uur Poort open en start belevingstheater op het voorterrein
  • 15.30 uur Start voorstelling Robin Hood & de roerige reünie
  • 17.30 uur Einde voorstelling

Zodra je door de poorten van het Openluchttheater gaat, stap je de wereld van Robin Hood binnen! Loop rond op de markt van het middeleeuwse Edwinstowe, het dorp waar Robin Hood en Lady Marian wonen, en ontdek wat de marktlieden te bieden hebben. Heerlijke dranken, lekker eten en mooie koopwaar voor jong en oud. En geniet van de middeleeuwse muziek en drankliederen die men er ten gehore brengt.

Breng een bezoek aan de herberg, doe mee met de spelletjes uit de late middeleeuwen zoals katapult, hoepelen en zelfs boogschieten. Laat je verrassen door een valkenier, pas op voor de zwaardvechters en boogschieters en schrik niet van de vuurspuwer! Ga aan de slag en maak je eigen pijl en boog of wordt als Robin Hood en maak je eigen hoed met veer! Uiteraard kun je aan de rand van Sherwood forest, in het mooie theater genieten van het spannende en indrukwekkende verhaal van Robin Hood.

Tickets kopen>

Of bekijk de website robinhoodinhertme.nl/

Wanneer

  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • € 28,50 Entreeprijs

Locatie

Openluchttheater Hertme

Adres
Hertmerweg 31, 7626LV Hertme
Telefoon
074-2670097
E-mail
Website
openluchttheaterhertme.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter