Seizoenswandeling - Een natuurlijk moment voor jezelf

Lente, zomer, herfst, winter. Ieder seizoen heeft zijn eigen karakter met kleur, geur, ritme en rust. Bloemen, bomen en planten komen tot bloei en sterven af, gelijk aan onze levenscyclus. Samen wandelen in deze natuur heeft een helende werking en brengt mensen tot elkaar.

Vier keer per jaar organiseren Anne Lodewijkx en Natasja Kroese een seizoenswandeling.

Anne, coach ‘loslaten’: “Laat los wat je niet meer dient. Door in beweging te komen, maak je ruimte voor jezelf en kun je lichter leven.”

Natasja, uitvaartbegeleider: “Ik zorg graag voor verbinding na het verlies van een dierbare en bied graag een luisterend oor tijdens en na het wandelen.”

Voor wie?

Voor iedereen die te maken heeft (gehad) met verlies, verdriet en/of rouw. Het is fijn om samen in de natuur te wandelen en waardevolle gesprekken te hebben met gelijkgestemden. Het maakt daarbij niet uit of je verdriet hebt om het verlies van een dierbare, een scheiding, ziekte of verlies van bijvoorbeeld je baan. Het zijn allemaal zaken waarvan het niet altijd even makkelijk is om mee om te gaan.

Praktische informatie

We verzamelen op de parkeerplaats van Erve Hondeborg, Esweg 1 in Zenderen en vertrekken om 10.00 uur. De wandeling gaat over zowel verharde als onverharde paden en duurt ongeveer 45 minuten. Eenmaal terug bij Erve Hondeborg drinken we samen een heerlijk kopje verse koffie of thee met wat lekkers erbij. We sluiten de ochtend af met een inspirerende gedachte of tekst en een kleine attentie. De bijdrage is € 10,- p.p.

Data in 2024:

  • Zondag 28 januari, 14 april, 14 juli en 13 oktober
  • Je kunt je aanmelden voor de wandeling bij Natasja (06-22999396 / natasja@boomafscheidszorg.nl )
Of bekijk de website www.boomafscheidszorg.nl/seizoenswandeling/

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Deelnameprijs

Locatie

Erve Hondeborg

Adres
Esweg 1, 7625SV Borne
Telefoon
06-51048317
Telefoon
06-14645422
E-mail
Website
www.ervehondeborg.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter