Racoon Metropool Open Air Concert

Het is alweer een paar jaar geleden dat Racoon op visite kwam in Hertme. Maar uit het oog betekent zeker niet uit het hart en daarom komt de band op 12 juli weer spelen op een editie van Metropool Open Air op 1 van de mooiste concertlocaties van Nederland: het Openluchttheater in Hertme!

Ja Racoon dus! Een aantal jaren terug gaven ze al een schitterend optreden in Hertme, maar nu zijn ze dus terug. En wel op 12 juli! Op zaterdag 9 maart gaat de tickets in de voorverkoop, maar wees er maar snel bij want de afgelopen keren waren de Metropool Open Air concerten mega snel uitverkocht.

Vorig jaar verraste Racoon hun fans met een Engelstalige single na een uiterst succesvolle periode waarin de band de hits in het Nederlands schreef en speelde. Tijdens concerten, die steevast uitverkopen, werden songs in beide talen afgewisseld maar nieuwe songs in het Engels ontbraken de laatste jaren.

Daar komt nu verandering in. Een volledig Engelstalige plaat is onderweg en als voorloper verscheen Nickel For Goodbye. Meezingen kan op 12 juli in Hertme tijdens Metropool Open Air met Racoon!

Koop hier je tickets!

Of bekijk de website metropool.nl/agenda/racoon-metropool-open-air-2024/

Wanneer

Prijzen

  • € 46,00 Entreeprijs

Locatie

Openluchttheater Hertme

Adres
Hertmerweg 31, 7626LV Hertme
Telefoon
074-2670097
E-mail
Website
openluchttheaterhertme.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter