BLØF Metropool Open Air

Ze komen weer in Hertme en wel op 30 augustus: BLØF! De band is inmiddels al 30 jaar onderweg en zal met hun concert in het Openluchttheater in Hertme fans weer op een fijn live optreden trakteren.

Meer dan dertig jaar is BLØF inmiddels onderweg en er komt nog lang geen einde aan de rit voor deze band die niet meer weg te denken is uit hitlijsten en media. Verschijnt er een nieuw album van de band dan eindigen er steevast singles in de hitlijst en is het album in kwestie steevast ook lijstaanvoerder van diverse charts. Een grote hoeveelheid noteringen in de Top 2000 is daarnaast hét bewijs dat de muziek van BLØF inmiddels deel uitmaakt van het collectieve Nederlandstalige muzikale geheugen.

De succeslijst is dan ook eigenlijk eindeloos en de band heeft al haar dromen en ambities ongetwijfeld waar weten te maken. Concerten verkopen altijd uit, de band heeft een succesvol eigen festival, er is gespeeld met muzikale helden maar desondanks blijft BLØF gretig. Dat komt ook vooral tot uiting tijdens live optredens die telkens weer aantonen dat alle successen meer dan verdiend zijn.

Aanzoek Zonder Ringen, Alles Is Liefde, Holiday In Spain met Counting Crows, Wat Zou Je Doen, Zoutelande, Horizon… het is slechts een kleine greep uit het arsenaal aan klassiekers dat deze band vanaf het podium kan lanceren. Een concert van BLØF blijft voor fans van de band een hoogtepunt, fijn dus dat de mannen op 30 augustus in het prachtige Openluchttheater Hertme staan!

Tickets koop je via Metropool.

Praktische informatie

  • Terrein open vanaf 18:00 uur
  • Start concert vanaf 20:00 uur
Of bekijk de website metropool.nl/agenda/blof-metropool-open-air/

Wanneer

Prijzen

  • € 48,50 Entreeprijs

Locatie

Openluchttheater Hertme

Adres
Hertmerweg 31, 7626LV Hertme
Telefoon
074-2670097
E-mail
Website
openluchttheaterhertme.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter