NENA - Metropool Open Air concert

Met 25 miljoen verkochte platen is Nena een van de meest succesvolle Duitse artiesten aller tijden en op 31 augustus staat ze gewoon in ons eigen Openluchttheater Hertme!

In de jaren tachtig begon Nena als de band van Nena Kerner. Met de debuutsingle Nur Geträumt brak ze in 1982 door in de Duitstalige wereld. De opvolger 99 Luftballons zorgde voor de internationale doorbraak van de band (deze heb je nu in je hoofd hé?). Inmiddels vliegen haar 99 ballonnen al meer dan 41 jaar de wereld rond en geeft Nena nog steeds regelmatig concerten. Sterker nog: ze is momenteel met haar We Belong Together Open Air Tour bezig. Op zaterdag 31 augustus komt Nena als onderdeel van die tour naar Nederland voor een concert in Openluchttheater Hertme.

Het concert in Hertme wordt een unieke rock-‘n-roll ervaring met veel gevoel en hart. “We gaan samen zingen, dansen en het leven vieren”, aldus Nena, die wordt gezien als een van de meest authentieke zangeressen van die tijd.

Kom op 31 augustus naar Hertme en ervaar een uniek stukje Duitse popcultuur. Dit wil je niet missen. Tickets verkrijgbaar vanaf 3 mei om 10:00 uur!

Of bekijk de website metropool.nl/agenda/nena-metropool-open-air/

Wanneer

Prijzen

  • € 48,50 Entreeprijs

Locatie

Openluchttheater Hertme

Adres
Hertmerweg 31, 7626LV Hertme
Telefoon
074-2670097
E-mail
Website
openluchttheaterhertme.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter