Speciale expositie Bornse Kunstenaars in Koetshuis

Onlangs heeft het college van Burgemeester en Wethouders en de Gemeenteraad van Borne besloten dat het Koetshuis een culturele bestemming blijft behouden. Het wordt niet opgenomen in het toekomstige Huis van Borne maar ingebed in het Kulturhus.

Dit is voor het kunstenaarscollectief BArt een aanleiding om de inwoners van Borne te bedanken voor de steun en empathie die het, in een onzekere periode, heeft ontvangen. Een hele speciale expositie dus!

Tevens is het een kennismaking met het werk van de aangesloten kunstenaars uit hun eigen woonplaats. Gedurende tweemaal 8 weken exposeren in totaal 16 kunstenaars. Die al vaker in het koetshuis hebben geƫxposeerd en ook nu weer ander werk laten zien. Het is de moeite waard om hun werk ze te blijven volgen.

Van 6 mei tot en met 29 juni exposeren Carel Harberink, Diny Selfhout, Francine Krijgsman, Remco Dikken, Anita Welberg, Jaap Besteman, Jet van der Tol en Udona Boerema.

Het werk, met name schilder- , glas- en textielkunst, maar ook met computer bewerkte kunst is te zien door de glazen pui van het koetshuis aan de Marktstraat 23 naast het Kulturhus.

Op zaterdag 18 mei en 22 juni van 14 tot 17 uur is het mogelijk om met kunstenaars in gesprek te gaan, de werken van dichtbij te bekijken en te kopen.

Of bekijk de website www.facebook.com/KoetshuisjeBorne

Wanneer

  • 6 mei - 29 jun 2024
    • dagelijks

Locatie

Koetshuis Borne

Adres
Marktstraat 23, 7622CP Borne
E-mail
Website
www.kunstopweg.nl

Tip je vrienden

facebook twitter