Speciale expositie Bornse Kunstenaars in Koetshuis - deel 2

Van 1 juli tot en met 29 augustus exposeren Bornse kunstenaars allemaal met één werk in het Koetshuisje. Ontdek de werken van Elsa Snijder, Floor Joosten, Mirna Limon, Willemien Nijman, Heleen Redderhof, Neveen Rustum, Mirian Jacobs, Annet van Rijswijk en Yvonne Denekamp.

Van 1 juli tot en met 29 augustus exposeren Elsa Snijder, Floor Joosten, Mirna Limon, Willemien Nijman, Heleen Redderhof, Neveen Rustum, Mirian Jacobs, Annet van Rijswijk en Yvonne Denekamp.

Het nieuwe verrassende werk, met name schilder- , glas- en textielkunst, maar ook objecten, is te zien door de glazen pui van het koetshuis aan de Marktstraat 23 naast het Kulturhus. Het is ook mogelijk, op afspraak, om met kunstenaars in gesprek te gaan, de werken van dichtbij te bekijken en te kopen.

Meer informatie

Eind april, jongstleden, heeft het college van Burgemeester en Wethouders en de Gemeenteraad van Borne besloten dat het Koetshuis een culturele bestemming blijft behouden. Het wordt niet opgenomen in het toekomstige Huis van Borne maar ingebed in het Kulturhus. Dit is voor het kunstenaarscollectief BArt een aanleiding om de inwoners van Borne te bedanken voor de steun en empathie die het, in een onzekere periode, heeft ontvangen.

Tevens is het een kennismaking met het werk van de aangesloten kunstenaars uit hun eigen woonplaats. Gedurende tweemaal 8 weken exposeren in totaal 17 kunstenaars. Die al vaker in het koetshuis hebben geëxposeerd en ook nu weer ander werk laten zien. Het is de moeite waard om hun werk te blijven volgen.

Of bekijk de website www.facebook.com/KoetshuisjeBorne

Wanneer

  • 1 jul - 31 aug 2024
    • dagelijks

Locatie

Koetshuis Borne

Adres
Marktstraat 23, 7622CP Borne
E-mail
Website
www.kunstopweg.nl

Tip je vrienden

facebook twitter