Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Sprakeloos.

Het leven van de succesvolle schrijver Jan Meerman komt overhoop te liggen wanneer zijn moeder onverwachts een beroerte krijgt. De eerst zo flamboyante en levendige vrouw verliest haar spraakvermogen. Langzaamaan en onherroepelijk takelt ze af, steeds minder in staat te communiceren met wie haar lief is. Jan worstelt in deze moeilijke periode met de deadline van zijn nieuwe roman. De confrontatie die hij moet aangaan met zijn moeder dwingt hem om alles in twijfel te trekken, ook zijn literaire prioriteiten. Gebaseerd op het gelijknamige boek van Tom Lanoye.

Het enige boek dat hij móest schrijven, zo omschreef Tom Lanoye zijn autobiografische bestseller Sprakeloos uit 2009, over de aftakeling en dood van zijn markante moeder na een beroerte. Met formidabele spel van Viviane de Muynk als moeder en een mooie bijrol ook van Hans Kesting als partner van de schrijver.

105 min.

Drama / boekverfilming

Regie: Hilde van Mieghem, België, 2017

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Prijs voor leden
  • € 8,00 Prijs voor niet-leden

Locatie

Kulturhus de Bijenkorf

Adres
Marktstraat 23, 7622 CP Borne
Telefoon
074-2657200
E-mail
Website
www.kulturhusborne.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter