The RUSHians

The RUSHians is sinds 2017 een Nederlandse Tributeband voor de legendarische Canadese rockband RUSH. De Rockformatie bestaat uit 5 ervaren musicians met allen een grote voorliefde voor de muziek van RUSH. De band is in staat om het hele repertoire van RUSH te spelen zodat de setlijst optimaal afgestemd kan worden op een thema of evenement.

De filosofie van de band is door het live geluid van RUSH zo dicht mogelijk te benaderen waardoor het publiek ook een echte RUSH live ervaring heeft. Deze tweede theatershow wordt een erg bijzondere RUSH-avond doordat de band stilstaat bij het overlijden van bassist Edwin Boer.

Edwin’s activiteit als bassist is onlangs overgenomen door Paul van Stapele. Met de komst van Paul heeft de band de draad weer opgepakt en zijn de repetities weer in volle gang.

RUSHians bestaat uit:

Erik Masselink – Vocals

Ronald ten Bos – Guitars

Paul van Stapele – Bass/Keys/Pedals

Martin Platenkamp – Keys

Richard Zopfi – Drums

Rush is een legendarische Canadese rockband en heeft sinds de jaren 70 bijna jaarlijks getoured in Noord-Amerika en Europa, waarbij vanaf 1979 ook Nederland regelmatig werd aangedaan. De band heeft over de wereld een grote trouwe schare fans getrokken, niet vanwege de airplay maar vooral vanwege de hoogwaardige albumproducties (20!) en optredens (>2.000!). Veel rockmusici zijn vanwege de grote muzikale kwaliteit van hun muziek door deze band geïnspireerd. De fans behoren daarom tot de meest trouwe fans maar ook kritische luisteraars. De concerten in Ahoy (van 1981-2011) en Ziggo Dome (2013) waren dan ook snel uitverkocht. Onlangs heeft de band tot grote teleurstelling van de fans aangegeven dat Rush is gestopt met touren en het maken van nieuwe albums.

Wanneer

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

Locatie

Kulturhus de Bijenkorf

Adres
Marktstraat 23, 7622 CP Borne
Telefoon
074-2657200
E-mail
Website
www.kulturhusborne.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter