Laatste verrassingsfietstocht

Laatste verrassingsfietstocht voor 2019!

Buiten in beweging zijn, dat is wat veel mensen plezierig vinden. Dat is dan ook een van de redenen dat voor het 9e jaar Welzijn Ouderen Borne verrassings fietstochten naar een bijzondere bestemming organiseert in samenwerking met een groep enthousiaste fietsvrijwilligers. U bent van harte welkom. Vertrek vanaf 13.30 uur bij het Kulturhus in Borne. Opgeven verplicht.

De tochten zijn gemiddeld 25 kilometer lang en de gemiddelde fietssnelheid is 16-17 km per uur. Onderweg is er altijd een pauze om bij te praten en een consumptie te nemen. U neemt deel op eigen risico en blijft een zelfstandig verkeersdeelnemer. De vrijwilligers verzorgen de route en zijn onderweg uw aanspreekpunt.

De kosten voor de Verrassings Fietstocht zijn, €5,00 per persoon, inclusief consumptie en entreegeld. Opgeven (en betalen) kan bij de receptie van het Kulturhus, tot uiterlijk de maandagochtend voorafgaande aan de activitiet. Maar: VOL = VOL (max. 30 deelnemers). Wees er dus op tijd bij. Voor meer info: Welzijn Ouderen Borne - Wijkracht, tel 088 9455722 of welzijnouderenborne@wijkracht.nl.

Wanneer

Locatie

Kulturhus de Bijenkorf

Adres
Marktstraat 23, 7622 CP Borne
Telefoon
074-2657200
E-mail
Website
www.kulturhusborne.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter