Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Tweedehands Speelgoedbeurs

Ruim voor de feestdagen houden we de Tweedehands Speelgoedbeurs. Voor velen een uitkomst bij het zoeken naar leuke cadeaus. Dat is consuminderen en leuk voor de portemonnee!

Er wordt alleen met contant geld gewerkt. We laten in de zaal geen kinderen toe, geen kinderwagens en buggy’s, en geen boodschappentassen en handtassen. U krijgt de gekochte spulletjes na aankoop mee in een zak van ons.

Wilt u artikelen verkopen op de beurs leest u dan eerst onze ALGEMENE VOORWAARDEN

Ook bij deze Tweedehandsbeurs hanteren we de volgende formule: Het is GEEN gewone beurs met kraampjes die verhuurd worden. Wilt u artikelen verkopen, dan hoeft u zelf niet eens op de beursdag aanwezig te zijn!

U vraagt een inschrijfnummer aan, prijst zelf thuis uw artikelen en ontvangt na de beurs 2/3 van uw verkoopprijs. U levert uw artikelen in en haalt de niet-verkochte artikelen weer op op vastgestelde dagen en tijden. 1/3 van uw verkoopprijs gaat naar de kinderactiviteiten van het Kulturhus.

Een maand voor de beursdatum kunt u via BeursKulturhusBorne@gmail.com een persoonlijk inschrijfnummer aanvragen. Dit inschrijfnummer moet u uiteraard vermelden op alle artikelen die u wil verkopen. Via de website van het Kulturhus vindt u de spelregels.

Let op! De vrijwilligers hebben te allen tijde het recht om aangeboden spullen te weigeren.

Inleveren gebeurt op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan of vermissing van ingebrachte goederen.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Kulturhus de Bijenkorf

Adres
Marktstraat 23, 7622 CP Borne
Telefoon
074-2657200
E-mail
Website
www.kulturhusborne.nl

Tip je vrienden

facebook twitter