De Beste Verliezer Masterclass Theatertour

De Beste Verliezer Masterclass Theatertour komt naar… BORNE. Een extra bijzondere editie zal het worden: Het is namelijk de éérste Masterclass Theatershow die in samenwerking – met support – van een gemeente wordt georganiseerd. Daarnaast zijn er ook dit keer weer lokale ondernemers die de Masterclass supporten.

UPDATE: 6 FEBRUARI IS REEDS UITVERKOCHT

Na meerdere uitverkochte zalen in diverse steden in Nederland gaat De Beste Verliezer Masterclass Theatertour op 4 & 6 februari 2020 Borne aandoen.

De Beste Verliezer goes… Borne! Het is de Gemeente Borne die een positieve bijdrage wil leveren aan haar inwoners. De Masterclass De Beste Verliezer sluit hier perfect op aan. De Gemeente Borne roept dan ook al haar inwoners op die meer energie, gezondheid, geluk of wellicht gewichtsverlies wensen. Of misschien juist de wens tot aankomen in gewicht. Hoe dan ook: gezondheid raakt ons allemaal. Het is universeel. Het beloofd een bijzondere avond te worden. Na meerdere gesprekken met de Gemeente Borne zijn we eruit: met elkaar gaan we dit oppakken.

Op 4 & 6 februari gaat het gebeuren, in het Kulturhus te Borne. De voorgaande Theatershows waren gevuld met 850-1.000 mensen. In Borne is er plek voor 250 mensen, per avond. Scoor dus snel een ticket voor deze avond in februari en geef 2020 een energieke kickstart. Uiteraard zijn ook inwoners buiten de Gemeente Borne van harte welkom.

Dinsdag 4 en donderdag 6 februari 2020 (19:00-21:00uur) in het Kulturhus te Borne.

"Een energieke stad is zo ontzettend waardevol. Te gek dat de Gemeente Borne haar bijdrage levert aan de Masterclass De Beste Verliezer. Winst voor de gemeente en uiteraard ook voor haar inwoners. Ik zie ernaar uit om deze avond veel energie te geven"

GEMEENTE BORNE ROEPT HAAR INWONERS OP TOT VERLIEZEN

Martien Weernink en Gerdianne Mekelenkamp pakten de handschoen op namens de Gemeente Borne. Samen met De Beste Verliezer roepen zij de inwoners van Borne en ‘omgeving’ op om deze inspirerende en waardevolle Masterclass bij te wonen! De nuchtere en vooral energieke Tukker presenteert zijn Gouden Boodschap. Over gezondheid, over onze voeding en voedingspatronen! Een boodschap die aankomt. Eerder stond hij onder andere al in een uitverkocht Theaterhotel. De week ervoor zal Henk-Jan op 29 januari 2020 in De Lawei in Drachten staan, waar een kleine 1.000 mensen aanwezig zijn.

Martien Weernink, Gemeente Borne | Adviseur organisatieontwikkeling en menselijk potentieel:

"De gemeente Borne vindt het belangrijk om de Masterclass De Beste Verliezer te sponsoren en doet dat vanuit de Bornse missie:“Borne is een vitale, leefbare en zelfstandige gemeenschap met een eigen identiteit binnen de Twentse samenleving” om zo de verbinding te maken met de samenleving en in het bijzonder met Bornse statushouders. Ook maakt de gemeente Borne het graag mogelijk om samen met een Bornse ondernemer de samenleving een beetje mooier te maken"

De Gemeente Borne en De Beste Verliezer hebben elkaar gevonden: ze hebben dezelfde missie. Beiden willen een bijdrage leveren aan de gezondheid, het geluk en de energie van mensen. Diverse gesprekken tussen de gemeente Borne en Henk-Jan volgde. De gemeente wil een positieve bijdrage leveren aan de inwoners. Daarnaast wil zij als Gemeente Borne óók dicht bij de mensen staan. Ze gééft om haar inwoners. Het supporten van De Masterclass in haar eigen Gemeente is het bewijs dat ze echt wat wil doen voor de stad en haar inwoners.

“De Beste Verliezer Masterclass Borne wordt een avond met impact. Vol inspiratie en waardevolle en diepe inzichten... Hoe word je vitaal (minimaal) 90 jaar, zónder toeters en bellen? Langer leven, langer genieten. Waardevol voor iedereen die een Life Changer wil zijn.”

Tickets kunt u bestellen via de website www.debesteverliezer.com

Wanneer

  • -
  • -

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

Locatie

Kulturhus de Bijenkorf

Adres
Marktstraat 23, 7622 CP Borne
Telefoon
074-2657200
E-mail
Website
www.kulturhusborne.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter