Krachtstrøm & Huize Ria

Het dak gaat er vanaf vanavond! Met een heerlijk portie muziek door maar liefst 2 gave bands.

Krachtstrøm

ACDC coverband van Twentse bodem. Sterker nog, de zanger komt uit Borne. Deze ervaren band staat garant voor een dik uur onvervalste rock van de beste nummers van AC/DC. Deze vrienden speelden in 1976 al samen, daarna in verschillende bands, maar vonden elkaar 13 jaar geleden weer. Sindsdien hebben zij vele soorten muziek gespeeld, waaronder eigen nummers, maar stevige pop en rock is daarbij altijd de basis geweest.

Toen de toetsenist een ijzersterke stem voor AC/DC nummers bleek te hebben, besloten zij hun muzikale pijlen geheel en al op deze legendarische band te richten… En niet zonder succes!!! Ben je in voor een avondje stevig rocken? Zorg dan dat je er op 17 april bij bent!

Vocals: Gerard Nijhuis - Drums: Frans Wekking - Bas guitar: Herman Hendriksen - Rythm guitar: Joost Luttikhuis - Lead guitar: Benno Gelhever - Sound & Light: Jos Kamphuis

Huize Ria

De band die niet vies is van een feestje. The ultimate trip into the music of Herman Brood. “Gonna have a party, gonna have a blast!” is het motto waarmee de band op de planken staat. Publiek meenemen op een trip door de muziek van Brood, en samen met hen lekker los gaan.

Op basis van hun belangstelling voor Herman Brood kwamen 8 muzikanten begin 2019 bijeen bij Café Het Bolwerk in Enschede na een oproep van Marcel Snellenburg. Muzikanten met verschillende achtergronden zagen de uitdaging in het formeren van een band rondom de muziek van Brood. En zo begon een bijzonder project dat inmiddels onder de naam “Huize Ria” door het leven gaat.

Een naam die wellicht enige uitleg vergt voor mensen die niet zo bekend zijn met de handel en wandel van Herman Brood. Die was namelijk een regelmatige gast in de Amsterdamse “Ria’s men’s club, in de volksmond Huize Ria. En aangezien onze beide zangeressen Ria heten was de conclusie snel getrokken: “Dan noemen we de band toch Huize Ria”.

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Kulturhus de Bijenkorf

Adres
Marktstraat 23, 7622 CP Borne
Telefoon
074-2657200
E-mail
Website
www.kulturhusborne.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter