Gratis sportdag incl. hapjes en drankjes!

Borne Beweegt wil de stap naar sport en de bijkomende sociale verbinding zo laagdrempelig mogelijk maken, voor iedereen. Van jong tot oud en van mega fit tot mensen die sport alleen van de televisie kennen.

Borne Beweegt wil de stap naar sport en de bijkomende sociale verbinding zo laagdrempelig mogelijk maken, voor iedereen. Van jong tot oud en van mega fit tot mensen die sport alleen van de televisie kennen.

‘In de periode van Corona zijn belangrijke dingen in het leven, zoals het opdoen/onderhouden van sociale contacten en sport/beweging, moeilijker geworden.’ Zo vertelt Ivar Hoekema, eigenaar van Borne Beweegt. Borne Beweegt komt dan ook met een initiatief dat daar, tenminste voor een dag, verandering in brengt. 'We willen mensen activeren, verbinden en samen laten genieten van een dag die in het teken staat van (sport)plezier. Dit met gezonde hapjes & drankjes, trainingen, muziek en hopelijk veel zon.’

De dag is voor iedereen gratis toegankelijk, maar vooraf aanmelden is wel benodigd.

Wanneer? De sportdag staat gepland op zaterdag 3 oktober.

Hoe laat en voor wie? - 8.00-10.00 uur • 50-plussers en/of volwassenen met blessureleed - 10.00-12.00 uur • volwassenen met (zwaar) overgewicht - 12.00-14.00 uur • jongeren van 8 tot 16 jaar - 14.00-16.00 • beginnende sporters van 16 tot 60 jaar - 16.00-18.00 • ervaren sporters van 16 tot 50 jaar

Wat? Voor iedere doelgroep worden er twee opeenvolgende trainingen van een uur verzorgd. Iedereen kan meedoen aan een training. Daarnaast is er na jouw training de mogelijkheid om een workshop bij te wonen en/of ter plekke wat lekkers te nuttigen en bij te praten met de overige sporters.

Waar? Onze outdoor sportfaciliteit. Adres: Azelosestraat 120a in Borne.

Aanmelden? Aanmelden doe je telefonisch via 06-28183749 (Ivar Hoekema) of per mail via bornebeweegt@outlook.com

Per training hanteren wij een maximum van 12 deelnemers. Meld je dus snel aan!

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Deelnameprijs

Locatie

Borne Beweegt

Adres
Azelosestraat 120a, 7621 BC Borne

Tip je vrienden

facebook twitter