De Spaghettirellen

Een unieke (buiten)locatievoorstelling komt deze zomer naar Borne: de Spaghettirellen. Een meeslepend verhaal van Italiaanse gastarbeiders, vrouwen en natuurlijk een bord spaghetti. Ben jij er bij?

Eind jaren vijftig komen veel Italiaanse mannen naar Twente, om als gastarbeider in de textielindustrie te werken. De Italianen gaan voor hun werk naar de fabriek, en wonen in kosthuizen en pensions. Maar in hun vrije tijd willen de Italianen ook iets te doen hebben: in discotheken, snackbars en op de kermis raken ze in contact met de Twentse jeugd. Over die ontmoeting gaat Spaghettirellen, een avontuurlijke locatievoorstelling in de openlucht van Theatergroep De Jonge Honden vol verliefde nozems, kapotte brommers, en jongeren met dromen.

Een smeuïge voorstelling over waar je je thuis voelt, over clashende culturen, over vooroordelen en over het bevechten van je vrijheid. Een voorstelling over een bizarre geschiedenis die lang niet iedereen meer kent, maar te interessant is om niet vertellen. Spaghettirellen speelt deze zomer op pleinen in verschillende plaatsen in Overijssel, waaronder dus in Borne!

Kosten & speeltijden

In de week van 12 augustus verandert Parkeerplaats de Haven in één groot decor! Geniet van deze buiten locatievoorstelling, mét een bord vegetarische spaghetti. Er zijn 4 voorstellingen:

  • Donderdag 12 augustus: 21:15 uur
  • Vrijdag 13 augustus: 21:15 uur
  • Zaterdag 14 augustus: 21:15 uur
  • Zondag 15 augustus: 21:15 uur

Tickets kosten 24,50 per stuk. Koop je tickets hier!

Wanneer

Prijzen

  • € 24,50 Entreeprijs

Locatie

Kulturhus de Bijenkorf

Adres
Marktstraat 23, 7622 CP Borne
Telefoon
074-2657200
E-mail
Website
www.kulturhusborne.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter