(AFGELAST) Chef'Special

Chef’Special serveert op 19 augustus in Hertme vertrouwde delicatessen en nieuwe lekkernijen die er uiteraard ingaan als de spreekwoordelijke koek!

De vijfkoppige succesformatie komt naar Hertme! Chef’Special is inmiddels een vaste waarde in het vaderlandse club- en festivalcircuit dat massaal plat gaan voor hun energieke mix van rock, hiphop en reggae. Chef’Special rijgt hits aan elkaar, heeft meerdere 3FM Awards in de kast staan en kan gerust bestempeld worden als één van de meest succesvolle acts van de afgelopen jaren. Ook in het buitenland valt de band in de smaak. Arena’s in de V.S. gingen ook voor de bijl toen de Cheffies het voorprogramma van de arenatour van Twenty One Pilots verzorgden.

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatiebewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl. Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Of bekijk de website metropool.nl/agenda/chefspecial-metropool-open-air/

Wanneer

Dit evenement is helaas afgelast

  • -

Prijzen

  • € 43,00 Entreeprijs

Locatie

Openluchttheater Hertme

Adres
Hertmerweg 31, 7626LV Hertme
Telefoon
074-2670097
E-mail
Website
openluchttheaterhertme.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter