UITVERKOCHT Hap&HartsTocht 15 januari

Borne, een dorp vol liefde. Wij verspreiden de liefde de komende weken! En we starten met de Hap & Hartstocht op zaterdag 15 januari. Liefde gaat door de maag, dus wij komen met een wandeling van 3 kilometer door Borne. Onderweg stop je op 6 plekken en ontvang je een lekker gerechtje!

Er hangt liefde in de Bornse lucht!

WEGENS GROTE BELANGSTELLING AL UITVERKOCHT!

Het is tijd om 2022 vol licht, liefde en positiviteit te starten. En hoe kan dat nou beter dan met een frisse wandeling, onderweg allemaal lekkers én liefdevolle gebaren? Op 15 januari zal je met een warm hart en een goed gevulde maag ons dorp weer verlaten!

Deelname kost €30,00 per persoon. Je betaalt dit per pin op de startlocatie. Dit is inclusief 6 gerechtjes, plattegrond & stempelkaart, maar exclusief drank. Deze kan je eventueel bij de horecagelegenheden er bij kopen!

Tijdens deze eerste editie werken we samen met De Eetkamer, Il Tartufo, Roast it, Grandcafe de Steeg, Dorset & ZEUT.

Startlocatie: de Pastorie in Borne (Stationsstraat 1). Parkeren kan bij parkeerterrein Bolkshoek (Albert Heijn), parkeerplaats de Bree (achter Diva Mode), parkeerplaats de Loods (achter Brama 2-wielers).

Informatie

  • Starten kan tussen 17:00 en 19:00 uur.
  • Je kan alleen deelnemen in een koppel (met je geliefde, beste vriendin, blind date of buurman: mag allemaal!) of met maximaal 1 huishouden. Alleen mag natuurlijk ook!
  • Met de wandeling houden wij een maximum aantal deelnemers aan i.v.m. dat wij drukte willen voorkomen en de huidige corona-maatregelen verantwoordelijk willen volgen.
  • Heb je corona-gerelateerde klachten? Blijf dan thuis.
  • Ben je verhinderd? Meld je dan zo snel mogelijk af via info@visitborne.nl, dan kunnen we jouw plek aan iemand anders geven.
  • Je kan alleen maar meedoen als je van te voren hebt aangemeld en van ons een bevestiging via e-mail hebt ontvangen. Let dus goed op dat je het juiste e-mailadres hebt ingevoerd!

Dit evenement kan plaatsvinden met dank aan Provincie Overijssel.

Of bekijk de website www.visitborne.nl/aanmeldformulier-hap-hartstocht-/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 30,00 Deelnameprijs

Dit is inclusief 6 gerechtjes, liefdevolle momenten en plattegrond & stempelkaart. Exclusief drankjes.

Locatie

Pastorie Borne (startlocatie)

Adres
Stationsstraat 1, 7622LW Borne
Telefoon
074-7920103
E-mail
Website
www.visitborne.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter