Wijn & Gein Koopzaterdag

Altijd blijven lachen! Op zaterdag 21 mei hebben we in Borne een extra leuke koopzaterdag gepland staan. Wat er precies gaat gebeuren? Iets met 5 Twentse cabaretiers, wijnproeverijen en een heleboel gezelligheid!

Nou, nu hebben we toch met een aantal partijen in Borne een pareltje voor je bedacht! Op zaterdagavond 21 mei dopen we het winkelcentrum van Borne voor heel even om tot één groot podium. Wat gebruiken we? Leegstaande winkelpanden! Op deze avond brengen 5 cabaretiers (André Manuel & Ernest Beuving, Thijs Kemperink & Fuad Hassen en Nathalie Baartman solo) iedereen aan het lachen tijdens 3 verschillende cabaretvoorstellingen. Tussen de shows door proef je 4 verschillende wijnen mét een bijpassend hapje. In deze editie werken we samen met Grandcafe de Steeg, Royal Lebanon, Roast It en Las Carretas.

Kosten

  • De kosten voor een ticket zijn €37,50 per persoon
  • Dit is inclusief 3 shows van in totaal 5 cabaretiers, 4 glazen wijn + een hapje & servicekosten.
  • Je koopt een ticket in 1 bepaalde kleur. De kleur correspondeert straks met de volgorde waarin jij de shows gaat zien. Tussendoor kan je natuurlijk zelf kiezen bij welke proeflocatie jij een wijntje gaat proeven!
  • Tussen 17:00 en 17:45 kan je op vertoon van jouw ticket bij het Kulturhus een stempelkaartje afhalen, ontvang je een bandje waarmee je toegang hebt tot de cabaretvoorstellingen en een klein plattegrondje waar de wijnproeflocaties zich bevinden.

Koop nu je wijn & gein tickets! >

Nieuw!

Wil je alleen komen lachen in Borne? Genieten van 3 shows van 5 cabaretiers? Dan hebben we nu ook alleen gein tickets in de aanbieding! Met een ticket heb je toegang tot de 3 voorstellingen. Deze tickets zijn dus zonder 4 wijnen & hapjes. Op zaterdag kan je tussen 17:00 en 17:45 de plattegrond plus volgorde van rondes afhalen bij het Kulturhus op vertoon van jouw ticket.

Koop nu je gein tickets >

Dit initiatief wordt je aangeboden door de BBO (Bundeling Bornse Ondernemers), Visit Borne, Kulturhus Borne en Provincie Overijssel.

Koopzaterdagavond

Tijdens deze gezellige avond zijn veel van de winkels geopend. Tijdens het shoppen kan je, ook als je geen ticket hebt voor de Wijn & Gein avond, gewoon een wijntje proeven bij één van de 4 proeflocaties. Voor 5 euro krijg je dan een wijntje en een bijpassend hapje. Gezellige muziek erbij en voor je het weet sta jij dansend je nieuwe garderobe bij elkaar te shoppen. Wees van harte welkom in Borne!

Of bekijk de website www.visitborne.nl/

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 37,50 Entreeprijs

Dit is inclusief 3 cabaretvoorstellingen van in totaal 5 cabaretiers, 4 wijnen met een bijpassend hapje en servicekosten.

Locatie

Tip je vrienden

facebook twitter