Kijk in Tubbergen heb jij misschien wel de gelukkigste mensen uit Twente, want daar hebben ze weinig stress. Hier in Borne hebben wij de vrolijkste mensen! Er is hier namelijk altijd wat te lachen. Of het nou gaat om cabaret avonden vol humor in het Kulturhus, een grappige theatershow in Openluchttheater Hertme of hilarisch straattheater in het centrum. In Borne is gewoon altijd wat te lachen!
Jij lacht zo aanstekelijk

Iedereen weet het: lachen is gezond. Wist je wel dat het alleen al 4 positieve effecten heeft op je lichaam? Je immuunsysteem wordt een stuk beter. Door het lachen maak je namelijk extra witte bloedcellen aan. Je maakt gelukshormonen aan zoals endorfine, serotine en dopamine. Het verbetert je conditie en zorgt voor meer ontspanning, wat beiden zorgt voor een gunstig effect op je hart. Én je wordt gewoon knapper. Een stralende lach maakt je aantrekkelijk, werkt aanstekelijk en geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Iedereen klaar? Lachen maar!

Slag om Borne

Lachen, gieren en brullen! Een gek schouwspel tussen chaos, fanatisme en strijden voor een goed doel. Maar vooral gewoon een spel spelen voor volwassenen. En kinderen! Tijdens de Slag om Borne speel je in teamvorm (ideaal is minimaal 8 personen) tegen meer dan 100 teams uit Borne. Beantwoord de vragen in het quizboek, wees op het juiste moment op de juiste plaats en bereid je voor op pure chaos. Thema 2022? Verwacht het onverwachte.

Halverwege - Try-out

De in Twente geboren en getogen Thijs Kemperink heeft zich stap voor stap opgewerkt binnen het cabaretlandschap. Inmiddels heeft hij met zijn verhalende cabaretprogramma’s en herkenbare stijl een groot publiek aan zich weten te binden. En die verhalen gaan door, want Thijs is halverwege. Zo denkt hij zelf. Nieuwsgierig? Koop dan tickets voor Thijs op 9 december! Kaartjes kosten slechts €16,50.

Finalistentournee Cameretten

Het Cameretten Festival is dé cabaretkweekvijver van Nederland! Duizenden mensen zagen hier de eerste stappen van o.a. Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Daniël Arends. Een nieuwe lichting cabaretiers treedt in hun voetsporen.

Kom keihard lachen en laat je verrassen door de finalisten van Cameretten 2022! Tickets voor Cameretten koop je hier.

Martine Sandifort in Kulturhus

Met haar online-trainingen ‘Creër je eigen crisis’, ‘Het is wat het is!’ en ‘ben je er nou nóg niet overheen?’ heeft Martine Sandifort het afgelopen jaar al duizenden mensen naar de PIEP gecoacht! Deze avond is Martine je goeroecoach voor de avond. Op zoek naar geluk en balans? Dan ben je aan het verkeerde adres. Het wordt wel lachen, dat is een ding wat zeker is! Namasteetjes!