Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Ander soort bezoek

Inspirerend vergaderen op een prachtige locatie? Kom dan naar Borne!

Landelijk vergaderen, inspirerend vergaderen, maar net hoe je het wilt noemen: in Borne ben je aan het juiste adres. Vergaderen op een andere locatie dan je kantoor is soms al een verademing, maar gecombineerd met natuur zorgt dit voor net dat beetje extra inspiratie.

omschrijving
omschrijving

Wil je in alle rust en afzondering bijeenkomen voor een overleg, meeting, workshop of training dan nodigt Erve Hondeborg je uit in hun Twickelschuur. Want ook zij zeggen: elkaar treffen op een andere locatie geeft nieuwe idee├źn en nieuwe energie. De Twickelschuur is strategisch gelegen in het hart van Twente, op slechts 2 minuten rijden vanaf de A1 (afslag Borne-West). Op verzoek kunnen ze ook lunch, diner of buffet organiseren via lokale cateraars. Vergaderen met een volle maag, daar houden we in Twente van.

Ook bij Hotel Jachtlust kan je terecht voor een zakelijk verblijf, die je zelfs zou kunnen combineren met een overnachting.

Tip je vrienden

facebook twitter