Verhalen uit Borne

We gaan wildhangen én denim langer laten leven!

Geschreven door

Corine

Leestijd 1 minuten 427 x bekeken

In het kader van cultureel project Borns Blauw komt er opnieuw een community art project! Het koetshuiscollectief, onderdeel van kunstenaarsgroep BArt, roept Borne op om een schilderij, tekening of object te maken waar de kleur blauw in is verwerkt.

Lees meer over deze uitnodiging en het concept van 'wildhangen' op BorneBoeit! Klik hier voor meer informatie over tijden van inleveren en verkoop.

Denim

Ook Fairtrade Borne heeft een oproep gedaan om mee te doen met Borns Blauw. Onder de titel 'Laat Denim langer leven' worden Bornenaren uitgedaagd om hun spijkerstof kleding een tweede leven te geven! Dinie & Anita roepen Bornenaren op hun gebruikte denimkleding te pimpen of maak er een nieuwe creatie van te maken en deze aan andere te tonen tijdens een speciale denim-expositie in de Oude Kerk. Nieuwsgierig naar het hele verhaal van Fairtrade Borne? Lees dan eveneens het artikel op BorneBoeit!

Wees creatief met denim!
Wees creatief met denim!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Bruisend Borne

  De leukste evenementen in Borne in de maand juni

  Geschreven door Corine
 2. Bruisend Borne

  Man van Beton: een theaterproductie van Kulturhus Borne

  Geschreven door Corine
 3. Doe-tips

  De leukste evenementen in Borne de maand Mei

  Geschreven door Corine
 4. Bruto Borns Geluk

  Aflevering 7 van Bruto Borns Geluk de Podcast!

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter