Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Een cadeau voor jezelf

& voor de ondernemer!


Op 16 maart sloeg het in als een bom: alle horecaondernemers moesten de deuren sluiten. Geen reden om bij de pakken neer te zitten vonden de Bornse horeca ondernemers en lanceerde al vrij snel het initiatief 'Borns Hart voor Horeca'.

Een ieder die wil kan een bon aanschaffen voor slechts 40 euro, maar de bon vertegenwoordigt een waarde van 50 euro. De bonnen kunnen straks na opening van de horeca weer worden ingeleverd bij één van de 13 deelnemende restaurants. Het is natuurlijk een heel leuk geschenk om anderen daarmee in deze periode een symbolisch hart onder de riem te steken. En bovendien helpen de kopers ervan de Bornse horecaondernemers daarmee op een geweldige manier.

Update 17 mei: De actie is beëindigd op 10 mei. Het was een waanzinnig succes! Meer dan 400 mensen hebben bonnen aangevraagd. We willen iedereen bedanken voor de steun. Samen staan we sterk!