In het derde kwartaal van dit jaar komen we met de enige echte Bornse Cadeaupas! Deze cadeaupas kan je straks inleveren bij een groot aantal winkels en horecazaken in Borne, Hertme & Zenderen. Super leuk dus om als cadeau of relatiegeschenk weg te geven! Of wat dacht je als kerstpakket voor al je personeel? Met de aanschaf van zo'n Bornse cadeaupas ondersteun je ook meteen de lokale ondernemers. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Stuur jouw foto in

We zijn op dit moment druk bezig om achter de schermen alles te regelen. Maar, we hebben jullie hulp nodig! We mogen het ontwerp van de cadeaupas zelf bedenken. We hebben verschillende dingen bedacht, maar uiteindelijk komen we elke keer op het volgende uit: er moet een foto op de voorkant die typisch Borne uitstraalt. En precies daar hebben we jullie bij nodig!

Heb jij een gave foto van Borne, Hertme of Zenderen? En zou je het tof vinden als deze foto straks op minimaal 3000 cadeaukaarten gedrukt is? Stuur dan jouw foto in! Een foto die voor jou écht Borne het beste weergeeft. Misschien een mooie foto van een historisch pand? Een unieke plek in de natuur? Iets waarvan jij denkt: deze foto ademt (gemeente) Borne. Die foto zoeken wij!

Staat jouw foto straks op de kaart?
Staat jouw foto straks op de kaart?

Win-win situatie

Met al die mooie foto's die jullie gaan insturen zijn we straks natuurlijk hartstikke blij! En het zou onwijs zonde zijn om deze niet te delen met een groter publiek. Als je dus een foto instuurt ga je er ook mee akkoord dat wij deze foto rechtenvrij mogen gebruiken. Zo kunnen we al jullie mooie foto's delen met inwoners, bezoekers en toeristen en bouwen we samen aan een mooie beeldbank voor Borne.

Prijs

Als alle foto's binnen zijn, zal de jury alles naast elkaar leggen en samen bepalen welke foto op de cadeaupas moet komen. Als onze keuze op jouw foto is gevallen en je onderdeel wordt van ons ontwerp voor de cadeaukaart, ontvang jij de allereerste cadeaupas met daarop een tegoed van €100,-!

Voorwaarden

  • Je kan een foto insturen tot en met 5 augustus.
  • Verstuur jouw foto via onderstaand formulier of via wetransfer naar info@visitborne.nl
  • Vermeld in de omschrijving van de afbeelding jouw naam.
  • Je mag maar 1 foto per persoon insturen.
  • Met het insturen van jouw foto en deelname aan deze winactie ga je ermee akkoord dat wij jouw foto rechtenvrij mogen gebruiken voor uitingen van Visit Borne op de website, sociale media kanalen en drukwerk.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De Bornse cadeaupas kan je alleen inleveren bij deelnemende winkeliers en horecazaken. Deze zullen in een later stadium bekend worden gemaakt.
  • Stichting Visit Borne en Stichting Derdengelden Bornse Cadeaupas kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor te laat ingeleverde foto's.
  • Lukt het uploaden van de foto in het antwoordformulier niet? Stuur dan een wetransfer naar info@visitborne.nl!

Tip: zorg dat de foto een hoge resolutie heeft en scherp is!

Een cadeau van én voor Borne
Cadeaupas winactie

Cadeaupas winactie

Leuk dat je meedoet aan de Bornse Cadeaupas winactie!

  • In de afbeeldingomschrijving staat mijn naam.

Tip je vrienden

facebook twitter