Bruto Borns Geluk

Aflevering 7 van Bruto Borns Geluk de Podcast!

Geschreven door

Corine

Leestijd 2 minuten 921 x bekeken

Yes, het was eindelijk weer tijd voor de zevende aflevering van Bruto Borns Geluk de Podcast! In deze podcast gaan we in gesprek met liefhebbers van Borne. Of het nou toeristische ondernemers zijn, fans, vrijwilligers, evenementenorganisatoren of passievolle inwoners: samen gaan we in gesprek over wat hen gelukkig maakt in Borne, Hertme en/of Zenderen. Wat zijn hun favorieten? Op welke plek voelen zij zich het meest gelukkig? Want geluk... Dat moet je delen!

In de zevende aflevering van Bruto Borns Geluk de Podcast heb ik Joost Eleveld, Rob Morrenhof & Jos Brangert bij mij aan tafel! Als vrijwilligers van Oranje Comité Borne waren zij druk met de voorbereiding van het horecaplein, maar heel last minute wilden ze toch nog even aanschuiven in de podcast studio voor een aflevering Bruto Borns Geluk. We hebben het o.a. over de programmering van Kingsnight & Koningsdag in Borne, muffige dingen, de Mariakapel én over het voorproeven van bruin fruit van een lekkere snackwagen. De mannen geven een kijkje achter de schermen over hoe deze groep met vrijwilligers er weer een fantastisch oranje weekend van maakt! Pak een kopje koffie (met een oranje tompouce!) of een biertje net als wij, ga zitten en luister naar de nieuwste aflevering van Bruto Borns Geluk!

Luister op Spotify

Luister op Soundcloud

Oranje Comité Borne

Het Oranjecomité Borne doet al ruim 80 jaar haar uiterste best om van Koningsdag – en eerder natuurlijk Koninginnedag – een feest te maken voor heel Borne.

Geluk moet je delen

Onder het mom van "geluk moet je delen', gaan we daarom in gesprek met liefhebbers van Borne! Dat kunnen (toeristische) ondernemers zijn, culturele instellingen, passievolle inwoners, noabers die graag de handen uit de mouwen steken, politiek, maar ook bezoekers, échte Borne fans en bijvoorbeeld evenementenorganisatoren. Met onze gasten gaan we vervolgens in gesprek! Waar kom jij nou écht graag in Borne? Waar wordt je gelukkig van in Borne? Of wie of wat was betrokken bij een echt geluksmoment? En welke tip wil je graag delen met het Bornse publiek? In deze podcast komen we erachter!

Meer over Bruto Twents Geluk

Wil je meer weten over het Bruto Twents Geluk, het Netto Geluk en de cijfers van andere gemeentes kijk dan op de website van Twenteboard.

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Bruisend Borne

  Man van Beton: een theaterproductie van Kulturhus Borne

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  De leukste evenementen in Borne de maand Mei

  Geschreven door Corine
 3. Verhalen uit Borne

  Doneren aan de Mariakapel

  Geschreven door Corine
 4. Doe-tips

  Borne op z'n Best

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter