Bruto Borns Geluk

Aflevering 3 van Bruto Borns Geluk de Podcast!

Geschreven door

Corine

Leestijd 2 minuten 451 x bekeken

Inmiddels is de derde podcastopname van Bruto Borns Geluk de Podcast een feit! Te gast waren Daan Meijer en Wout Deterd (bestuursleden Melbuu'ndagen) en Benno Schwering (eigenaar Grandcafé de Steeg én organisator feestplein tijdens de Melbuul'ndagen). In deze aflevering vertellen ze, hoe kan het ook anders, over de komende editie van de Melbuul'ndagen en alles wat daarbij komt kijken!

Melbuul'ndagen Borne

Deze week had ik hele leuke gasten in de studio! In Borne zijn er al heel wat mensen maandenlang bezig met de voorbereidingen van de Melbuul'ndagen. Zelf zit ik ook in het bestuur dus ik weet hoe druk het is, maar gelukkig wouden Daan, Wout en Benno toch nog even aanschuiven. Zij delen de locaties waar zij hun meeste geluksmomenten in Borne beleven en we praten natuurlijk honderd uit over de komende editie. Veiligheid, het vroegere Crazy Grill House, wat gebeurt er nou allemaal achter de schermen: je hoort vast heel veel dingen die je (nog) niet over de Melbuul'ndagen Borne wist!

Luister je hem liever via Spotify? Dan kan dat ook via deze link!

Opname 3
Opname 3

Geluk moet je delen

Onder het mom van "geluk moet je delen', gaan we daarom in gesprek met liefhebbers van Borne! Dat kunnen (toeristische) ondernemers zijn, culturele instellingen, passievolle inwoners, noabers die graag de handen uit de mouwen steken, politiek, maar ook bezoekers, échte Borne fans en bijvoorbeeld evenementenorganisatoren. Met onze gasten gaan we vervolgens in gesprek! Waar kom jij nou écht graag in Borne? Waar wordt je gelukkig van in Borne? Of wie of wat was betrokken bij een echt geluksmoment? En welke tip wil je graag delen met het Bornse publiek? In deze podcast komen we erachter!

Meer over Bruto Twents Geluk

Wil je meer weten over het Bruto Twents Geluk, het Netto Geluk en de cijfers van andere gemeentes kijk dan op de website van Twenteboard.

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Bruisend Borne

  Man van Beton: een theaterproductie van Kulturhus Borne

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  De leukste evenementen in Borne de maand Mei

  Geschreven door Corine
 3. Bruto Borns Geluk

  Aflevering 7 van Bruto Borns Geluk de Podcast!

  Geschreven door Corine
 4. Verhalen uit Borne

  Doneren aan de Mariakapel

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter