Bruto Borns Geluk

Aflevering 4 van Bruto Borns Geluk de Podcast!

Geschreven door

Corine

Leestijd 1 minuten 741 x bekeken

Leuk, het was alweer tijd voor de vierde afleveering van Bruto Borns Geluk de Podcast! In deze podcast gaan we in gesprek met liefhebbers van Borne. Of het nou toeristische ondernemers zijn, fans, vrijwilligers, evenementenorganisatoren of passievolle inwoners: samen gaan we in gesprek over wat hen gelukkig maakt in Borne, Hertme en/of Zenderen. Wat zijn hun favorieten? Op welke plek voelen zij zich het meest gelukkig? Want geluk... Dat moet je delen!

In deze aflevering van Bruto Borns Geluk de Podcast heb ik Liesbeth Hassink (Directrice Museum Bussemakerhuis), Antje Korsten (vrijwilliger bij Synagoge, Kloostergaarde en Bussemakerhuis) en Yvonne Denekamp (vrijwilliger bij Kunst in het Koetshuis, BorneBoeit en de Synagoge) op bezoek! We hebben het natuurlijk over hun geluksmomenten in gemeente Borne, over noaberschap, een warm welkom en de mooie natuur van onze gemeente, maar we gaan ook in gesprek over het culturele project Borns Blauw. Wat is het Borns Textiel Collectief nou eigenlijk en wat is het doel? Één ding zeker, het thema is blauw! Hoor er alles over in deze nieuwste aflevering van Bruto Borns Geluk!

Aflevering beluisteren via Spotiy

Aflevering beluisteren via Soundcloud

Succesvolle start van Borns Blauw
Succesvolle start van Borns Blauw

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Bruto Borns Geluk

  Aflevering 8 van Bruto Borns Geluk de Podcast!

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  Speciale expositie Bornse Kunstenaars in Koetshuis

  Geschreven door Corine
 3. Doe-tips

  De 12 leukste evenementen in Borne in de maand juli

  Geschreven door Corine
 4. Doe-tips

  Het Kop Event 2024 op 6 juli

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter