Bruto Borns Geluk

Aflevering 4 van Bruto Borns Geluk de Podcast!

Geschreven door

Corine

Leestijd 1 minuten 618 x bekeken

Leuk, het was alweer tijd voor de vierde afleveering van Bruto Borns Geluk de Podcast! In deze podcast gaan we in gesprek met liefhebbers van Borne. Of het nou toeristische ondernemers zijn, fans, vrijwilligers, evenementenorganisatoren of passievolle inwoners: samen gaan we in gesprek over wat hen gelukkig maakt in Borne, Hertme en/of Zenderen. Wat zijn hun favorieten? Op welke plek voelen zij zich het meest gelukkig? Want geluk... Dat moet je delen!

In deze aflevering van Bruto Borns Geluk de Podcast heb ik Liesbeth Hassink (Directrice Museum Bussemakerhuis), Antje Korsten (vrijwilliger bij Synagoge, Kloostergaarde en Bussemakerhuis) en Yvonne Denekamp (vrijwilliger bij Kunst in het Koetshuis, BorneBoeit en de Synagoge) op bezoek! We hebben het natuurlijk over hun geluksmomenten in gemeente Borne, over noaberschap, een warm welkom en de mooie natuur van onze gemeente, maar we gaan ook in gesprek over het culturele project Borns Blauw. Wat is het Borns Textiel Collectief nou eigenlijk en wat is het doel? Één ding zeker, het thema is blauw! Hoor er alles over in deze nieuwste aflevering van Bruto Borns Geluk!

Aflevering beluisteren via Spotiy

Aflevering beluisteren via Soundcloud

Succesvolle start van Borns Blauw
Succesvolle start van Borns Blauw

Meer afleveringen

Dit is alweer de vierde aflevering van Bruto Borns Geluk dé Podcast! Nieuwsgierig naar de rest? Ga en dan maar even lekker voor zitten en luister ze allemaal terug!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Doe-tips

  Borne op z'n Best

  Geschreven door Corine
 2. Bruisend Borne

  Palmpasenoptocht Borne 2024

  Geschreven door Corine
 3. Doe-tips

  Op zoek naar leuke tips tijdens Pasen? Bekijk hier onze tips!

  Geschreven door Corine
 4. Bruisend Borne

  De leukste evenementen in Borne in de maand maart

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter