Bruto Borns Geluk

Aflevering 5 van Bruto Borns Geluk de Podcast!

Geschreven door

Corine

Leestijd 2 minuten 332 x bekeken

Yes, het was eindelijk weer tijd voor de vijfde afleveering van Bruto Borns Geluk de Podcast! In deze podcast gaan we in gesprek met liefhebbers van Borne. Of het nou toeristische ondernemers zijn, fans, vrijwilligers, evenementenorganisatoren of passievolle inwoners: samen gaan we in gesprek over wat hen gelukkig maakt in Borne, Hertme en/of Zenderen. Wat zijn hun favorieten? Op welke plek voelen zij zich het meest gelukkig? Want geluk... Dat moet je delen!

In deze ietwat chaotische aflevering van Bruto Borns Geluk de Podcast heb ik ze ein-de-lijk aan tafel: mijn mede-organisatoren en creatieve breinen van Slag om Borne. Frank Vennegoor (Adjunct-directeur Kulturhus), Jurre Nijhuis, (Eigenaar Terzake & voorzitter BBO), Ruben Baartman (Dorpsmanager en natuurlijk Kareltje) en Maroesja (Eigenaresse PuurM) zijn aangeschoven voor een opname! We hebben het over hun geluksmomenten in Borne, waarbij Slag om Borne toch wel echt de favoriet is, en we spreken over het Slag om Borne gedachtengoed. Hoe kan het dat zoveel andere gemeentes het format kopiëren? Wat was het leukste van editie 2023? En kopen we die vragen nou of bedenken we alles zelf? En tot slot: komt er volgend jaar in 2024 nog een editie? Luister naar de nieuwste aflevering van Bruto Borns Geluk de Podcast!

Luister op Spotify

Luister op Soundcloud

Opdracht 'Het Hoogste Woord'
Opdracht 'Het Hoogste Woord'

Achtergrondinformatie

Slag om Borne is in 2021 gestart met 80 teams en circa 1.000 deelnemers die voor het eerst met elkaar de strijd aangingen in een knettergekke chaotische dorpsquiz! In 2022 kende de editie met 117 teams zo'n 1.500 deelnemers en in 2023 kon de organisatie rekenen op mer dan 2.000 deelnemers verdeeld over 150 teams. Een beeldbepalend evenement!

Drukte bij Slag om Borne
Drukte bij Slag om Borne

Geluk moet je delen

Onder het mom van "geluk moet je delen', gaan we daarom in gesprek met liefhebbers van Borne! Dat kunnen (toeristische) ondernemers zijn, culturele instellingen, passievolle inwoners, noabers die graag de handen uit de mouwen steken, politiek, maar ook bezoekers, échte Borne fans en bijvoorbeeld evenementenorganisatoren. Met onze gasten gaan we vervolgens in gesprek! Waar kom jij nou écht graag in Borne? Waar wordt je gelukkig van in Borne? Of wie of wat was betrokken bij een echt geluksmoment? En welke tip wil je graag delen met het Bornse publiek? In deze podcast komen we erachter!

Meer over Bruto Twents Geluk

Wil je meer weten over het Bruto Twents Geluk, het Netto Geluk en de cijfers van andere gemeentes kijk dan op de website van Twenteboard.

Meer afleveringen

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Bruisend Borne

  Tips voor de voorjaarsvakantie!

  Geschreven door Corine
 2. Bruto Borns Geluk

  De favorieten van Sharon!

  Geschreven door Corine
 3. Bruisend Borne

  De leukste evenementen in Borne in de maand februari

  Geschreven door Corine
 4. Verhalen uit Borne

  Een oproep van Ina van Bibliotheek Borne

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter