Bruto Borns Geluk

De favorieten van Karin!

Geschreven door

Corine

Leestijd 2 minuten 335 x bekeken

Tijd voor een de favorieten van.... jou als Bornenaar! Vanaf nu vragen we de Bornenaren naar hun meest favorieten plekken of momenten in onze mooie gemeente. Die ene lunchroom met volgens jou de lekkerste belegde broodjes, een bepaald bankje waar je vaak gaat zitten, of bijvoorbeeld de wekselijke traditie van een versgebakken loempia van de markt! Deze week delen we de favorieten van Karin:

Tip 1. Lunchcafé en atelier De Ster

De Ster - It makes your day! De liefste en leukste bediening, service with a big smile, lekkere, zelfgemaakt lekkers, supergezellige sfeer en ook nog eens midden in het mooie Oud-Borne.

Tip 2. Melktap

Ik ga heel erg graag eieren en melk halen bij de Melktap! Stap op de fiets richting Hertme, sla het hobbelige zandpad langs de weilanden in, gooi een euro in de melktap en je drinkt de allerlekkerste melk ever. Je hebt het ultieme vakantiegevoel op een kilometer van je huis! Tip: koop pannenkoekenmeel, melk en eieren voor de allerlekkerste pannenkoeken.

Koeien weer in de wei! ©Slotman Media
Koeien weer in de wei! ©Slotman Media

"Tip 3: Kulturhus - altijd wat te doen!"

Tip 4: De Groene Poort

De Groene Poort verveelt nooit! Goede wandel/fiets/ruiterpaden. Altijd een net iets andere route. Buitenstaanders roepen altijd: wat is het hier ongelofelijk mooooi!

Tip 5: Het Seminar - horecaspot in Zenderen met een nieuw concept!

Gezocht: Geluk om te delen!

Onder de noemer 'geluk moet je delen' zijn we nieuwsgierig! Wat is jouw favoriete plek in Borne, Hertme of Zenderen? Welke tip deel jij graag met bekenden? Wat moeten mensen écht van Borne weten? Laat het ons weten! Wij verzamelen geluksmomenten en delen ze graag met alle inwoners en bezoekers! Is het die ene horecazaak met (volgens jou) de lekkerste belegde broodjes, een bepaald bankje waar je vaak gaat zitten, of bijvoorbeeld de wekselijke traditie van een versgebakken loempia van de markt? Vul ze in via dit formulier!

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Bruisend Borne

  Man van Beton: een theaterproductie van Kulturhus Borne

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  De leukste evenementen in Borne de maand Mei

  Geschreven door Corine
 3. Bruto Borns Geluk

  Aflevering 7 van Bruto Borns Geluk de Podcast!

  Geschreven door Corine
 4. Verhalen uit Borne

  Doneren aan de Mariakapel

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter