Leestips!

Stralende Dion vliegt boven Twente

Geschreven door

Corine

Leestijd 2 minuten 480 x bekeken

“Normaal zijn wij al blij met een klein lachje per dag van Dion. Nu konden we de hele middag genieten van zijn stralende lach en vrolijke geluiden, onbetaalbaar geluk!,” vertelde moeder Elise Hesselink over wat deze middag betekende voor Dion, haar en haar man Ben, Dion’s tweelingbroer Mart en de collega’s van Dion. Vorige week ging de wens voor Dion en Mart in vervulling die ingediend was in de wensboom Borne door Dion’s collega’s.

Vlucht Twente

Wensvervulling ‘rondvlucht en samen herinneringen maken’

Bernadet Wieffer eigenaresse van Cafe-Lunch-Atelier De Ster, deed samen met haar medewerkers, een wens in de wensboom Borne. Ze wensten voor hun collega Dion en zijn tweeling broer Mart, een rondvlucht om samen mooie herinneringen te maken omdat Dion erg ziek is. Vorige week was het zover. Met de Partybus van Taxi Konink werden alle medewerkers van De Ster feestelijk vervoerd naar Vliegclub Twente op Twente Airport.

Het vliegtuig stond al klaar!
Het vliegtuig stond al klaar!

Daar stelden ze zich op achter een zelfgemaakt spandoek om Dion, zijn broer Mart en hun ouders te verwelkomen. De tekst op het spandoek: “Fijne vlucht, geniet in de lucht” gaf duidelijk aan wat Dion en Mart te wachten stond. Ook moeder Elise mocht mee. Nadat piloot Emiel Achterberg van Vliegclub Twente iedereen welkom heette op deze bijzondere locatie, was het zover. Ze werden met vlaggen uitgezwaaid door vader Ben en alle collega’s.

Spandoek op Vliegveld Twente!
Spandoek op Vliegveld Twente!

Mart na afloop: “Dit was onvergetelijk, normaal moet ik mijn broer wat activeren om ergens naar te kijken maar we zagen hem alleen maar naar buiten kijken en hoorden vrolijke kreten door de koptelefoon. In de tuin van Villa Meijling, waar Dion woont, zagen we grote letters ‘’DION’, zo gaaf wat iedereen voor ons heeft gedaan!” Als extra verrassing vloog Emiel via het FC Twente stadion weer terug naar Airport Twente waar al Dion’s collega’s al weer klaar stonden om hem feestelijk met vlaggen te onthalen. Het feestje in de Partybus, en de laatste polonaise bij Villa Meijling sloot deze hartverwarmende wens af. Nagenieten van deze middag kunnen ze zeker, mede door de mooie foto’s van Karen Leijzer van Nera K Fotografie die deze bijzondere wensvervulling vastlegde.

Broers
Broers

Samen uitzwaaien
Samen uitzwaaien

Deel dit artikel met vrienden

Corine

Hi, ik ben Corine! Citymarketeer, toerismemanager, promotioneel aanjager. Wat de titel ook mag zijn: mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen en te inspireren om een bezoek aan gemeente Borne te komen brengen!

Meer verhalen uit Borne

 1. Bruisend Borne

  Tips voor de voorjaarsvakantie!

  Geschreven door Corine
 2. Bruto Borns Geluk

  De favorieten van Sharon!

  Geschreven door Corine
 3. Bruisend Borne

  De leukste evenementen in Borne in de maand februari

  Geschreven door Corine
 4. Verhalen uit Borne

  Een oproep van Ina van Bibliotheek Borne

  Geschreven door Corine

Tip je vrienden

facebook twitter