De enige échte Bornse Cadeaupas. Vanaf november 2021 is het mogelijk om de Bornse Cadeaupas aan te schaffen. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen! De cadeaupas kan je inleveren bij de volgende deelnemers:

Mode & accessoires

Huis, tuin & interieur

Beauty

Eten & Drinken

Sport & Lifestyle & Beleving

Multimedia

Horeca & Cultuur

Waar koop ik de Bornse Cadeaupas?

Je kan de cadeaupas fysiek kopen bij 4 verschillende punten in Borne. Daarnaast kan je de cadeaupas ook online aanschaffen. Dan ontvang je een digitale cadeaupas die je kan uitprinten of kan laten scannen via de telefoon! Na uitgifte is de cadeaupas 2 jaar geldig.

De 4 fysieke verkooppunten:

Webshop Bornse Cadeaupas

  • Koop online 24/7 de Bornse Cadeaupas via de webshop en ontvang de cadeaupas online in je e-mail. Deze kan je uitprinten of vanaf de telefoon laten scannen! Webshop >

Saldo bekijken

Ben je nieuwsgierig hoeveel geld er nog op je Bornse Cadeaupas staat? Scan dan de QR code met je telefoon op vraag hier je saldo op.

Informatie voor acceptanten Bornse Cadeaupas

Ben je als Bornse ondernemer geïnteresseerd in de Bornse Cadeaupas en heb jij als deelnemer aan deze pas nog informatie nodig? Klik dan hier>!

Het ideale kerstcadeau koop je in Borne

Het ideale kerstcadeau
Het ideale kerstcadeau

Soms weet je het gewoon even niet meer: geef ik een pakketje van rituals, een wijntje, een pakket vol ambachtelijke chocola, of een bon voor één van de mooie modezaken in Borne? Het uitzoeken van een goed kerstcadeau kan soms een hele uitdaging zijn. Helemaal als je niet precies de smaak van iemand kan inschatten, of nog belangrijker: heeft de ontvanger dit cadeau al? Daarom komen wij in Borne met de enige echte Bornse Cadeaupas. Deze cadeaubon kan je besteden bij meer dan 60 Bornse ondernemers. Van winkels bomvol accessoires tot de slijterij en van een restaurant in het centrum tot een heerlijke schoonheidsbehandeling: in één klap zijn al deze opties een onderdeel van jouw cadeau. Je kan het zo gek niet bedenken of de ontvanger kan de Bornse Cadeaupas hieraan besteden. Dit cadeau komt altijd goed van pas dus! Je kan de pas opladen met elk willekeurig bedrag (tot 150 euro) en de ontvanger hoeft de cadeaupas niet in één keer te besteden. Met deze waardebon gun je iemand dus vele geluksmomentjes! Misschien een mooie top bij een modezaak, een armband van de juwelier en een wijntje & kaasje voor bij het diner: het hele plaatje is compleet.

Kerstpakket in Borne

Ben jij nou een ondernemer en ben je opzoek naar een origineel kerstpakket? Denk dan eens aan de Bornse Cadeaupas. Hiermee kan je personeel zelf hun eigen cadeau uitzoeken én stimuleer je de lokale Bornse economie. Vergeet de bol.com cadeaubonnen, de tintelingen en de Makro pakketten, maar geef een stukje Borne cadeau.

De Bornse Cadeaupas is trouwens ook leuk om te combineren met Borne streekproducten bijvoorbeeld! Denk aan een combinatie van een Borns biertje, likeurtje, ambachtelijke chocola en een Bornse Cadeaupas. Leuk hé? Stel zelf wat samen of neem contact op voor de mogelijkheden. Wij kunnen de Bornse Cadeaupassen inpakken in onze standaardverpakking of kies voor de feestelijke decemberverpakking! Dus heb jij een mooi kerstpakket nodig wat binnen korte tijd geleverd kan worden? Neem dan contact op via cadeaupas@visitborne.nl of bel naar 074-7920103.

Cadeaupas in leuke cadeauverpakking
Cadeaupas in leuke cadeauverpakking

Relatiegeschenk

Als ondernemer in Borne, Hertme of Zenderen ben je vaak trots op de gemeente waar je gevestigd bent. We liggen lekker centraal, dichtbij de snelweg A1 en A35, goed bereikbaar met openbaar vervoer en het bruist in Borne. Om je klanten mee te nemen in hoe betoverend Borne kan zijn, zou je als relatiegeschenk ook een Bornse Cadeaupas kunnen geven. Laat je relaties en klanten het leukste van Borne ontdekken! Ze kunnen van de cadeaupas een keer lekker uiteten gaan of ze ontdekken de modezaken en tal van leuke boetiekjes die we hier in Borne hebben. Ben je geïnteresseerd in een groot aantal Bornse Cadeaupassen, neem dan contact op via cadeaupas@visitborne.nl of bel naar 074-7920103 en dan zorgen wij dat jij een leuk cadeau hebt om aan jouw klanten & relaties te geven!

Tip je vrienden

facebook twitter