Contact

Visit Borne

Visit Borne is het aanspreekpunt voor toeristische informatie in Borne, Hertme en Zenderen. We voorzien je middels deze website en onze social media kanalen van de mooiste locaties, de leukste evenementen en de beste highlights van ons mooie stukje Twente. De VVV balie is in 2021 verdwenen en is vervangen door 3 tourist info punten: Kulturhus, Museum Bussemakerhuis en de Koffiekaravaan.

Een melding voor de routenetwerken

De routenetwerken van Borne zijn constant in ontwikkeling. Kom je onderweg iets onduidelijks tegen in de bewegwijzering? Of zie je een beschadiging aan onze palen, borden, panelen en/of stickers? Klik dan hier! Heb je misschien een suggestie of leuke route voor ons routenetwerk? Neem dan contact op via info@visitborne.nl.

Lokale evenementen

Onze dag-tot-dag agenda wordt gevuld in samenwerking met de BBO (Bundeling Bornse Ondernemers), het Kulturhus, partners en eigenaren van cultureel erfgoed in Borne. Wilt u ook een evenement aanmelden? Klik dan hier!

Vermelding op deze website

Heb je een nieuwtje dat echt gedeeld moet worden? Wil je je evenement graag onder de aandacht brengen? Mis je nog iets op deze website? Vergeet dan niet je informatie (+ kwalitatief goede foto) aan te leveren via info@visitborne.nl.

Heb je andere vragen, suggesties of opmerkingen?

Laat het ons weten! Mail naar info@visitborne.nl, stuur ons een bericht op Facebook of Instagram of bel naar 074-7920103.

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Contactpersoon Corine Hofstra | Citymarketeer & Toerismemanager | 074-7920103

de met een * gemarkeerde velden zijn verplicht