Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Héhé, er kan steeds meer! We horen weer gelach op de terrassen, zien bezoekers met volle tassen de winkels uitkomen en de geur van lekker eten komt weer voorbij. Vakantievieren kan prima in eigen land, al helemaal hier tijdens de enige echte Bornse Zomer!
Jeudesboules veel te doen!

We maken van Borne gewoon één groot vakantieterrein met festival vibe! Waan je in een heus vakantiestadje, maar dan gewoon hier in het dorp. Plof neer op onze strandstoeltjes, geniet op de extra grote terrassen, neem deel aan de leuke activiteiten voor jong én oud, luister en neurie mee met gezellige hitjes, maak je op voor een groot watergevecht en dompel je onder in onze culturele activiteiten die onderdeel zijn van de Rode Draad. Deze zomer vier je vakantie gewoon hier, in Borne!

Heb je een leuk initiatief en wil jij als ondernemer aanhaken bij de Bornse Zomer? Laat het ons dan weten via info@visitborne.nl!

De Bornse Zomer agenda

  1. Chef'Special
    19 augustus 20:00

    Chef'Special

    Openluchttheater Hertme, Hertme

Chillen met die billen

Héhé, even lekker chillen in de Bornse Zomer strandstoel. Overal in het dorp kan je ze vinden. We waarschuwen je al wel vast: zodra je zit heb je niet zomaar weer zin om er uit te komen! Kijk lekker om je heen terwijl je geniet van het lekkere weer, je luistert naar de rumoerigheid, het zien van al die shoppende mensen, de geur van lekker kruidig eten, het verse brood van de bakker, de gebakken nootjes op de markt, de zoetigheid van de snoepwinkel: laat de zintuigen maar lekker werken deze zomer!

Belevingscabine Textiel Festival Twente

Aankomende weken zal de belevingscabine meerdere keren in Borne te bezoeken zijn. Ervaar eens hoe het was om in een textielfabriek te werken en maak een puzzel terwijl het oorverdovende geluid van machines om je heen schalt. In de week van 27 juni tot en met 3 juli staat de cabine in Borne bij het Museum Bussemakerhuis!

Voor de kids!

Voor de kinderen staan er in het dorp allemaal gezellige zandspeeltafels. Kom gezellig zandtaartjes bakken, kastelen bouwen en zandijsjes verkopen! En als je geluk hebt, liggen er ook nog krijtjes. Laat jouw mooie tekening achter en versier ons mooie dorp! Papa en mama rusten uit op onze Bornse Zomer ligstoeltjes en pakken mooi even een momentje rust. Het is tenslotte vakantie!

Jeu de Boules baan

Deze zomer hebben we een Jeu de Boules baan in het dorp liggen! Je kan de ballen en scorekaartjes gratis ophalen bij Bliss (aan de overkant bij de fontein). Gooi het butje (zo heet dat kleine balletje) en kijk wie er het dichtste bij in de buurt komt. Het is net alsof je in Frankrijk bent of niet? Helemaal in de vakantiestemming!