Linda Mijn Reiskennis

Doordat ze de laatste 8 jaar werkzaam is geweest als een zelfstandige reisagent, deelt ze graag met jou haar passie voor reizen. Als enthousiaste reisspecialist helpt zij jou vinden naar een droomvakantie!

Linda is vooral gespecialiseerd in verre reizen, maar natuurlijk kan je ook bij haar een reis naar bijvoorbeeld Spanje, een originele stedentrip, cruises, groepsreizen, vliegtickets en nog veel meer boeken. Wens je een reis die niet “standaard” is? Geen probleem, een reis op maat samenstellen is voor haar een uitdaging en daar helpt ze je graag bij!

Waar ze zoal geweest is? Nieuw-Zeeland, Australië, Tasmanië, Westkust Amerika, Oostkust Amerika, Florida, West Canada, Oost Canada, Alaska, Mexico, Brazilië, Costa Rica, Aruba, Curaçao, Dominicaanse Republiek, Argentinië, Chili, Sri Lanka, China, Singapore, Indonesië, Nepal, Kameroen, Zuid-Afrika, Mauritius, en enorm veel landen in Europa. Sinds 1 november 2019 is ze een samenwerkingsverband aangegaan met “Mijn ReisKennis” en werkt ze onder de naam” Linda Mijn ReisKennis”. Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail voor een afspraak of geef de reiswensen door en dan gaat ze aan de slag. Ervaar zelf de voordelen van je eigen reisadviseur!

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter