Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

In Borne zijn we gek op eten

Wij Bornenaren houden van lekker eten. Gelukkig is de keuze reuze in onze mooie dorpen. In Borne, Hertme & Zenderen zijn tal van leuke eetcafés en kwalitatief goede restaurants te vinden. Stuk voor stuk uniek en worden gedreven voor ondernemers met passie. Op culinair gebied hoef je je hier niet te vervelen! Al het lekkers is ook te proeven tijdens Borne Culinair, een jaarlijks evenement tijdens de Melbuul'ndagen. Bij het Kulturhus bereiden, op de vrijdagavond van dit jaarlijkse feestweekend, meer dan 15 horecaondernemers de lekkerste kleine gerechten. Genieten geblazen. Biertje erbij, passend wijntje: aan alles is gedacht. Helaas gaat de editie van 2020 niet door in verband met de coronacrisis, maar iedereen kijkt al uit naar 2021.

Sfeerimpressie

BorneBoeit menu van de maand!

Borneboeit heeft een leuke samenwerking met deelnemende horeca ondernemers: elke maand stellen ze eenmalig een BorneBoeit Menu van de Maand samen. Het menu is aantrekkelijk geprijsd waardoor je kunt proeven wat de restaurants van Borne, Hertme & Zenderen voor jou in petto hebben.