Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Hertme's Ambacht

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Ontspannen genieten… Koken is een ambacht. Van verse ingrediënten een gerecht maken dat heerlijk smaakt, dat heeft vakmanschap nodig. En daar staat Hertme’s Ambacht voor.

De keuken is het domein van Nick en Lereau. Samen goed voor meer dan 40 jaar ervaring in de verschillende horeca keukens. Een prachtige kaart, waar vooral verse en heerlijke gerechten opstaan. Van wilde zalm tot kalfszwezerik, maar ook de traditionele lekkernijen als rib-eye en spareribs ontbreken hier niet op de kaart.

Noem het een Nederlandse of een Franse keuken. Traditioneel of juist modern. Lereau en Nick noemen het de keuken van ’t Hertme’s Ambacht.

Zin in een ontspannen avondje uit, met een passievolle gastheer aan je zijde? Dan ben je bij 't Hertme's Ambacht op de juiste plek!

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 16:00 - 00:00
donderdag 16:00 - 00:00
vrijdag 16:00 - 00:00
zaterdag 11:00 - 00:00
zondag 11:00 - 00:00

voorzieningen

Keuken
  • Daghap
  • Nederlands
Faciliteiten
  • Kinderstoel aanwezig

Tip je vrienden

facebook twitter