Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Chinees & Japans Restaurant Jasmin Garden

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Je hoeft helemaal niet ver te reizen om je culinair in China of Japan te wanen! Centraal gelegen in Twente in Borne ligt namelijk Jasmin Garden.

Dit restaurant in Borne is een geliefde plek geworden voor fijnproevers, die de klasse en het veelzijdig karakter van de Chinese (o.a. Kantonees en Sichuan) en Japanse keukens kennen. Van vertrouwde Chinees-Indische a la carte gerechten zoals Babi Pangang of Foe Yong Hai tot authentiek Chinese gerechten zoals heerlijk knapperige Pekingeend. Maar denk ook aan onze Japanse specialiteiten zoals super-verse en diverse sushi, sashimi, tempura, yakitori, etc.

Daarnaast hebben ze ook een Japans Teppanyaki gedeelte met live-cooking! Samen met de kok zit je aan de bakplaat en ziet hoe met de focus op smaak en gevoel voor show je diner op de Teppan wordt bereid!

Of bekijk de website www.jasmingarden.nl/

Openingstijden

maandag 16:00 - 22:00
dinsdag 16:00 - 22:00
woensdag 16:00 - 22:00
donderdag 16:00 - 22:00
vrijdag 12:00 - 22:00
zaterdag 12:00 - 22:00
zondag 12:00 - 22:00

Japans open van 16.00 uur tot 22.00 uur


contactinformatie

voorzieningen

Keuken
  • Chinese keuken
  • Japanse keuken
Faciliteiten
  • Afhalen
  • Kinderstoel aanwezig

Tip je vrienden

facebook twitter