Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Restaurant Het Seminar

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Lekker zitten aan de ruime bar, de hoge tafels of op de royale bank. U kunt bij ons terecht voor een gezellige borrel of een bittergarnituur. Ook kunt u kiezen voor een avondvullend "tour culinair" met diverse gerechtjes. Gedurende de avond informeel geserveerd.

PROEF EN GENIET!

Dat is de leus van restaurant Het Seminar! Een warme ambiance in een rustige omgeving. Na een welgemeend en hartelijk ontvangst kunt u in de serre* bij de haard genieten van uw aperitief. Na het diner kunt u hier heerlijk "nazitten" met een kop koffie en bijvoorbeeld een cognacje.

  • De serre (vooraf) exclusief te reserveren voor uw gezelschap, voor zowel lunch als diner, presentatie of een vergadering.

De openingstijden van de keuken zijn woensdag tot en met vrijdag vanaf 12.00 uur.

Zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur.

Afwijkende tijden in overleg mogelijk.

Op de maandag en dinsdag gesloten (uitzonderingen in overleg mogelijk.)

En wilt u niet meer zelf rijden maar ook kunnen genieten van wijn en spijs? Klik dan hier voor uw all in arrangement in combinatie met TAXI CULINAIR: uw onbezorgde culinaire avondje uit

Op feestdagen geopend!

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos

Tip je vrienden

facebook twitter