Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Pannekoekhuis Borne

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

’t Pannekoekhuis is ontstaan uit een familiebedrijf, waarbij de broers en zus ieder een eigen vestiging opende in Apeldoorn (1972), in Borne (1976) en in Elst (UT) 1976. Inmiddels zijn we met vier pannenkoekenhuizen een begrip in eigen regio. Samen delen we 100 jaar ervaring pannenkoeken bakken en wisselen we de lekkerste recepten met elkaar uit. Iedere vestiging is uniek, maar dankzij onze gezamenlijke passie voor pannenkoeken bakken we heerlijke ambachtelijke pannenkoeken onder de naam 't Pannekoekhuis. Komt u zelf maar proeven!

Voor kinderen, families, ouderen... voor iedereen!

't Pannekoekhuis Borne is al bijna 40 jaar een begrip in de wijde omgeving. We hebben al vele generaties de heerlijkste pannenkoeken mogen voorzetten! Daar zijn we best een beetje trots op. Met passie voor pannenkoeken, gezelligheid en gastvrijheid staan alle medewerkers weer vrijwel iedere dag paraat. Dit alles om bij te dragen aan fijn samenzijn voor onze gasten. Jong en oud is van harte welkom. En voor het weggaan, mogen de kinderen nog even een extra verrassing halen uit de grabbelton! Dit geldt uiteraard voor een ieder die zich daar nog jong genoeg voor voelt, want pannenkoeken eten is voor iedereen een bijzonder uitje, ongeacht leeftijd. Bent u met een groot gezelschap en zoekt u een beetje privacy? Dan kunt u daarvoor de Hoeskamer (tot 40 personen) reserveren. Bij mooi weer en minder mooi weer kunt u zowel zowel 's zomers als 's winters op het overdekte terras genieten van onze prachtige tuin.

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 12:00 - 20:00
woensdag 12:00 - 20:00
donderdag 12:00 - 20:00
vrijdag 12:00 - 20:00
zaterdag 12:00 - 20:00
zondag 12:00 - 20:00

Open november t/m januari:
di. t/m vr. 16.00-20.00 uur, za/zo 12.00-20.00 uur
Open februari t/m oktober:
dinsdag t/m zondag 12.00-20.00 uur


Tip je vrienden

facebook twitter