Akkoord

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons Cookiebeleid.

Blije Zuivel

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Ijs & zuivel zo vers van de boer: die haal je aan de Hebbrodweg in Zenderen. Ambachtelijk boerenijs en zuivel van oermelk staan hier elke dag voor je klaar!

Familie Bonthuis maakt het ijs van van melk van eigen koeien en staat klaar voor passanten: de Hebbrodweg is een populaire doorgangsroute van wandelaars & fietsers. Een verfrissende tussenstop is dus altijd welkom!

Naast het ijs is er dus ook oermelk te vinden, van schoonzus Willemien Bonthuis. Oermelk, ook wel A2A2 melk genoemd, heeft een andere eiwitsamenstelling en is daardoor beter te verdragen voor mensen met een caseïne-allergie. Van de melk worden diverse producten gemaakt zoals yoghurt, hangop en Kefir.

voorzieningen

Faciliteiten
  • Afhalen

Tip je vrienden

facebook twitter