Restaurant Het Seminar & De Kapel

Hemels genieten van gerechten van het beste wat de natuur en het seizoen te bieden heeft, staat hier voorop. Ze werken dan ook met dagverse producten, veelal uit eigen tuin.

Iedere dag andere verse producten vergt veel creativiteit van hun koks en levert dan ook de mooiste gerechten op! Bij het Seminar (bekroond met Groene Michelin ster!) is het dus heerlijk luxe dineren op een unieke locatie. Kom hier lekker achterover leunen en laat je verleiden tot al het lekkers!

Voor als je toe bent aan een paar uurtjes hemel op aarde!

Restaurant De Kapel

Op de eerste verdieping van Het Seminar hebben wij sinds december 2018 een nieuw concept gerealiseerd: De Kapel. De Kapel is een sharing restaurant waar samen genieten van kleinere, luxe gerechtjes voorop staat! Stel je eigen menu samen of laat je verrassen met het chef’s menu. Koude gerechten, warme gerechten, hapjes en zelfs desserts, wat is er leuker dan dit te kunnen delen met elkaar.↵ Meer info over Restaurant De Kapel

Vergaderen

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Kom dan eens vergaderen in het oude gymnasium van de Paters Karmelieten. Het oude gymnasium van de Paters Karmelieten in Zenderen is allesbehalve een doorsnee vergaderaccommodatie. Dit unieke gebouw heeft zijn oude, historische elementen behouden, maar heeft ook de beschikking over de modernste technieken in de vergaderzalen. Ze beschikken hier over 6 multifunctionele zalen zijn geschikt voor alle soorten zakelijke bijeenkomsten en beschikken over veel daglicht, airco en gratis Wi-Fi.

Daarnaast zijn er mogelijkheden tot lunch en diner tussen de vergadersessies door. Neem hiervoor contact op met Het Seminar!

Of bekijk de website www.hetseminar.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 17:00 - 22:00
donderdag 17:00 - 22:00
vrijdag 17:00 - 22:00
zaterdag 17:00 - 22:00
zondag 16:00 - 22:00

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter