Tante Rie

Wees welkom bij Tante Rie! Misschien wel de vrolijkste winkel van Borne. Anke verkoopt hier met haar ziel en zaligheid mooi servies, lekkere soorten thee, bakmixen en toebehoren, koffie en cadeauartikelen. Helemaal uniek in z'n soort!

In de winkel van Anke valt het niet mee om naar buiten te gaan zonder wat te kopen! Laat je verleiden door de prachtige serviezen van Bunzlau Castle of Blond Amsterdam en probeer je maar eens in te houden om niet 6 verschillende bakmixen te kopen (én te proeven!). Het belang van de klant staat hier voorop, dus Anke zal je altijd eerlijk helpen. De goede service, het hoge snuffelgehalte en de vrolijke vibe die er hangt zorgen ervoor dat mensen speciaal voor Tante Rie komen omrijden. Deze parel mag je dus echt niet missen tijdens je bezoek aan Borne.

Leuk om te weten!

Ze werkt grotendeels alleen, maar heeft soms wat ondersteuning en ook manlief draagt z'n steentje bij. Alle gekke ideeën die Anke oppert, voert hij als handyman vakkundig uit! En weet je wel waarom Tante Rie, Tante Rie heet? De winkel draagt de naam van haar moeder: Rie Badart. Haar moeder was zo'n gezellige vrouw die altijd met een kopje thee klaar zit als ze thuis kwam. Ze bakte heerlijke cakes, appeltaarten en het was er altijd gezellig. Een klein eerbetoon aan de gewone vrouw, die voor haar zo bijzonder was. Lief!

Of bekijk de website www.tanterie.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 17:00
woensdag 10:00 - 17:00
donderdag 10:00 - 17:00
vrijdag 10:00 - 17:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag gesloten

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter