Erve Hondeborg

Op een unieke groene plek, aan de rand van Borne, staat Erve Hondeborg. De plek om te vergaderen of om bijvoorbeeld te trouwen!

De van oorsprong oude boerderij – ver terug in de geschiedenis zelfs een burcht – is ingericht als een bijzondere plek om te genieten. Erve Hondeborg is gelegen op een mysterieuze plek. De boerderij is gebouwd op een heuvel omringd door eeuwenoude eikenbomen en een gracht in de vorm van een hoefijzer. Ooit stond hier een heuse burcht, van waaruit ridders de omgeving controleerden.

Sinds 1 juni 2014 wordt Erve Hondeborg gerund door Hazel Huls & Marian van Iersel. De locatie dient als een unieke vergaderlocatie in Twente. Maar bijvoorbeeld ook als een geweldige plaats om jullie huwelijk te sluiten en te vieren! De trouwlocatie is zeer geschikt voor een intiem gezelschap met een heerlijke bubbel, drankje en etentje na de ceremonie. Daarnaast is Erve Hondeborg ook in te zetten als een rouwlocatie, waar je bijvoorbeeld een herdenking en/of koffietafel kan laten plaatsvinden. Samen met familie en uitvaartleiders proberen ze het zo te organiseren, dat iedereen er met een goed gevoel op terug kan kijken.

Het plaatje compleet

De specialisatie van Marian & Hazel? Het helpen, ontzorgen en faciliteren tijdens al jouw bijeenkomsten. Een andere locatie biedt, met name bij zakelijke bijeenkomsten, nieuwe inzichten en inspiratie! De landelijke ligging, het groen Twentse landschap en de historie (het is een archeologisch rijksmonument) maken het plaatje compleet. Beide vrouwen zijn onwijs gastvrij en ze vinden het heerlijk om ervoor te zorgen dat hun gasten een goede bijeenkomst hebben!

Fantastische ligging

Met de strategische ligging in het kloppende hart van Twente op slechts 2 minuten van de snelweg maar wel in een groenrijke omgeving is dit dus de ideale locatie voor genieten, trouwen, rouwen of vergaderen.

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter