Schuurman Schoenen

Hartje centrum, in wat vroeger een postkantoor was, vind je sinds 2004 schoenenzaak 'Schuurman schoenen'. In hun overzichtelijke winkel bied een enthousiast team een dorpse mentaliteit en een uitgebreide collectie!

Mocht je op zoek zijn naar nieuwe schoenen, tassen, riemen of de onderhoudsproducten voor de hiervoor genoemde producten, ben je bij Schuurman Schoenen aan het juiste adres. Naast een groot aanbod in kwalitatief goede & betaalbare schoenen voor dames, heren & kinderen, zijn ze ook erg service gericht en staan ze bekend om hun laagdrempeligheid.

Madelon en haar vrolijke én gastvrije team hebben één missie: dat een klant niet alleen tevreden de deur uitgaat, maar ook tevreden weer terugkomt! Het team is heel divers, van jong tot oud. Veel van de medewerkers komen uit Borne zelf. Als je de winkel vaker bezoekt, zal je hoogstwaarschijnlijk een bekend gezicht tegenkomen: veel van de medewerkers zijn al jaren werkzaam bij deze vestiging.

Kortom: midden in het centrum, dichtbij veel gratis parkeerplaatsen, bieden ze een breed assortiment in (merk)schoenen. Denk aan uiteenlopende merken: van Converse tot Gabor en van Rieker tot Adidas, voor ieder wat wils. Ook mensen met grote schoenmaten hoeven zich geen zorgen te maken, want in Borne hebben ze hierin ruime keuze.

Of bekijk de website www.schuurman-schoenen.nl/

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 20:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter