Diva Mode

Diva Mode is een grote maten speciaalzaak gericht op modebewuste vrouwen van maat 42 tot en met 56. In de sfeervol ingerichte winkel vindt je een uitgebreide keuze aan merkkleding in een maatje groter!

Sinds 2008 staat Wilma aan het roer van deze sfeervolle ruime winkel van zo'n 300 vierkante meter. Ten tijde van de overname was Diva Mode al een begrip, maar ze heeft de winkel nog verder weten uit te bouwen en heeft daarnaast ook een goedlopende webshop gebouwd!

Wilma en haar enthousiaste damesteam verkopen bij Diva Mode damesmode (van maat 42 tot en met 56 en op verzoek maat 58 en 60), sieraden, shawls, tassen, ondergoed en panty's. Het aanbod varieert van casual kleding tot feestkleding en van een groot assortiment broeken tot vele soorten merkkleding. Het team geeft graag én eerlijk advies en zijn pas tevreden als de klant ook tevreden is!

Mode is voor ons een “kwestie van stijl, niet van maten”

Eerlijk en transparant ondernemen staan hier hoog in het vaandel. Zo hanteren ze vaste maanden voor opruiming en hebben ze het hele jaar door rekken met kleding met ronde prijzen. Bij besteding vanaf 50 euro ontvangt elke klant een waarde cheque, welke een jaar geldig is. Daarnaast hecht Wilma ook waarde aan het feit dat kleding zoveel mogelijk in Europa gemaakt wordt, en waar mogelijk ook het liefst duurzaam.

Voor iedereen passend

Om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden de winkel verlaat, werken ze graag samen met TipTop kledingreparatie voor verstel- en maatwerk voor de klant. Zelfs het vermaken van kleding is dus een optie die ze bieden!

Met het motto: 'Alle vrouwen kunnen er stijlvol uitzien, ongeacht de maat.' zorgen ze ervoor dat kleding kopen écht jezelf verwennen is. Ze maken er graag met jou iets bijzonders van!

Met meer dan genoeg parkeerruimte achter de winkel, een extra grote paskamer en altijd het aanbod voor een heerlijk kopje koffie of thee is het duidelijk: Wilma en haar team zijn onwijs gastvrij en willen er samen met jou een mooie dag van maken! En alsof dat nog niet alles is: kom je liever buiten openingstijden op afspraak naar de winkel? Dat kan ook! Bel dan voor een afspraak, dan plannen ze speciaal een tijd voor je in.

Of bekijk de website divamode.nl/

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten

Op koopzondagen wel geopend


contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Elektrische rolstoeltoegankelijk
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter